Doom of Dead

0

Doom of Dead continuă seria de păcănele PlayNGo cu exploratori, dar personajul principal devine Cat Wilde, în locul deja celebrului Rich.

Slot video: Cat Wilde and the Doom of Dead

Furnizor: Play’n Go

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Rich Wilde rămâne vedeta aparatelor PlayNGo și am mers cu el după comorile egiptene, aztece, grecești sau indiene. În varianta grecească a aparatelor cu el, Shield of Athena, a apărut în premieră și Cat Wilde – un nou personaj, despre care PlayNGo a spus că e fiica exploratorului. La câteva luni după a apărut și jocul ei, Doom of Dead, despre care vorbim acum. Slotul e nou, dar are câteva elemente old-school. Tematica egipteană e unul, Scatter-ul extins de la rotirile gratuite e al doilea. Foarte modern e, în schimb, designul jocului; muzica e bună și potrivită tematicii. Avem rotiri gratuite care să ne umple de bani, mai ales cu Scatter-ul de care spuneam 2 rânduri mai sus.

Simboluri

Cat Wilde e simbolul principal și plătește miza x100. Plăți mari mai au faraonul, Anubis (zeul câine) și Khepri (zeul scarabeu). Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Jocul are un Scatter, busola, care apare doar pe coloanele impare și aduce 10 rotiri gratuite când e de 3 ori pe ecran. Pe lângă el sunt 5 Wild-uri expandabile diferite. Ca rol sunt identice, nu fac nimic diferit, dar ca aspect sunt diferite, având fețele unor faraoni mumificați. E doar ceva de design, dar arată foarte bine.

Cum câștigi la Doom of Dead

Câștigurile sunt aduse de simbolurile principale, dar marele avantaj e cu Wild-urile care se extind pe toată coloana atunci când apar. Cu 2 Wild-uri pe coloanele 2-3 îți asiguri, practic, câștiguri pe fiecare linie de plată din joc. Sunt doar 10 linii, de aceea avem și simboluri cu plăți relativ mari.

Câștiguri mari avem la rotirile gratuite. Vin la 3 Scatter-uri în jocul obișnuit, dar pot fi prelungite la infinit cu aceleași 3 simboluri în timpul bonusului. Rundele gratis se joacă, după cum spuneam mai sus, cu un Scatter suplimentar. Un simbol ales la întâmplare la startul lor devine extensiv și plătește ca un Scatter, fără să mai fie nevoie ca el să fie aflat pe coloane alăturate. Wild-ul vine foarte des, oricum, și asigură o coloană plină de ce ai nevoie. Și cam la 2 runde vei avea un câștig măricel adus de Scatter-ul extra și de Wild-uri.

👉Joacă DOOM OF DEAD la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DOOM OF DEAD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.