Tome of Madness

0

Tome of Madness e un joc de aparate din seria lui Rich Wilde, exploratorul furnizorului de păcănele PlayNGo.

Slot video: Rich Wilde and the Tome of Madness

Furnizor: Play’n Go

Tema: Horror

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Rich Wilde a mers prin toate mitologiile și culturile cu Book of Dead, Shield of Athena, Aztec Idols sau Pearls of India. Acum e ceva nou. Tome of Madness nu e inspirat din ceva istoric sau mitologic, ci dintr-o ficțiune totală. E vorba de Cthulhu Mythos, un univers creat de scriitorul american HP Lovecraft acum un secol. Literatura lui a creat un nou stil de horror. E vizibil asta chiar din prima imagine a jocului: înainte de a avea ecranul cu simbolurile apare citatul „That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die”, aparținându-i lui Lovecraft.

Tome of Madness e diferit de restul jocurilor de aparate din serie și prin modul de joc. Se renunță la liniile clasice și avem Cluster Pays, banii îi luăm dacă avem de 5 ori pe ecran, alăturat, același simbol. Nu sunt nici dublaje, dar se acordă Wild-uri suplimentare pe parcursul jocului și putem câștiga și rotiri gratuite! Ca mod de joc, aș zice că seamănă destul de mult cu Reactoonz.

Simboluri

Caracatița e simbolul care plătește miza x100 dacă apare de cel puțin 10 ori într-un Cluster. Apoi sunt pumnalul, inelul și craniul; restul simbolurilor fiind diamante de culori diferite (violet, roșu, albastru și verde).

Singurul simbol special e Rich Wilde, care înlocuiește orice simbol și dublează plata Cluster-ului din care face parte. E Multiplier Wild, așadar.

Cum câștigi la Tome of Madness

Toate jocurile cu Cluster Pays de la PlayNGo au și câștiguri în cascadă. Deci e bun și un câștig mic, pentru că dacă apoi cad simbolurile micuțe de pe ecran și vin altele în locul lor avem șanse la bani mai mulți.

Jocul are un Portal în stânga sus care poate duce la mega câștiguri prin trimiterea mai multor Wild-uri pe ecran.

Primele Wild-uri pe care le iei vin foarte ușor. Vei vedea in stânga jos chenarul jocului și un ochi pe unul dintre spații. Pe ecran, acel spațiu e într-un chenar mov. Dacă ai un Cluster care include și un simbol din ochi, portalul îți trimite două Special Wilds pe ecran. Special Wilds sunt cărțile, ele nu apar în rotirile simple.

Portalul se încarcă la fiecare câștig. Pentru fiecare simbol aflat în Cluster-ul plătitor, portalul primește o încărcare. Are 4 nivele pe care le poți trece, fiecare dând câte 2 Special Wilds. Dacă ai format un câștig cu unul dintre acele două Wild-uri poți avea alte două bonusuri: Abyss (elimină complet un rând sau o coloană) sau Void (elimină complet un simbol de pe ecran).

Atunci când încarci portalul până la 42 primești rotirile gratuite, numite în joc Free Round Altă Lume. În timpul lor sunt active toate specialele de mai sus – primești tot felul de Wild-uri, Abyss-uri și Void-uri. Ce ai în plus aici: Rotirile gratuite se joacă având acele ochiuri de care vorbeam mai sus pe jumătate de ecran, alternând spațiile. Dacă ai câștiguri pe toate acele spații pe parcursul rundelor bonus activezi Mega Wild-ul, cel mai mare simbol special al jocului. Pot spune despre el doar că merge în jos, adică ce am citit în instrucțiunile jocului, pentru că niciodată n-am reușit să golesc ecranul. Am rămas cu 1-2 ochi la toate rotirile gratuite pe care le-am jucat la Tome of Madness. Deci nu m-am umplut de bani, dar tot am câștigat destul din celelalte bonusuri.

👉Joacă TOME OF MADNESS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TOME OF MADNESS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.