Shield of Athena

0

Shield of Athena e varianta de joc de aparate grecesc a seriei Rich Wilde de la PlayNGo, cu cel mai tare explorator din păcănele.

Slot video: Rich Wilde and the Shield of Athena

Furnizor: Play’n Go

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Shield of Athena e cel mai nou joc cu Rich Wilde, făcut în 2020, și reprezintă și debutul fiicei lui – Cat Wilde. Rich e cel mai cunoscut personaj din jocurile de aparate PlayNGo, e echivalentul exploratorului din Book of Ra-ul Novomatic sau al lui John Hunter de la jocurile Pragmatic Play. Wilde a apărut în foarte multe păcănele, toate cu tematică mitologică. Indiene, aztece, egiptene, grecești… Rich Wilde a trecut peste tot. Cat Wilde a apărut aici ca simbol special, iar la puțin timp după a avut și propriul ei joc (Doom of Dead). Revenind la Shield of Athena, se vede că jocul e modern. Grafica e mai bună, bonusurile sunt mai mișto și (chiar dacă e posibil să nu vă placă multora) nu mai are dublaje. N-am nimic cu dublajele, dar erau la modă acum 15 ani…

Simboluri

Coiful plătește cel mai mult, miza x100. Urmează inelul, moneda și bufnița; simbolurile mici fiind cărțile de joc (10-A).

Sunt trei simboluri speciale. Rich Wilde înlocuiește orice simbol obișnuit, e Wild-ul jocului. Cat Wilde e Scatter și acordă între 10 și 15 rotiri gratuite. Shield (Medusa) e, în mod normal, un simbol simplu, dar se poate transforma în orice moment într-un Wild care acordă re-rotiri și blochează pe ecran simbolurile câștigătoare.

Cum câștigi la Shield of Athena

Sunt doar 10 linii de plată, nu te aștepta la câștiguri dese în jocul obișnuit. Și nici foarte mari nu sunt. Vei avea ceva încasări, suficiente cât să păstreze banca la un nivel bun, dar pentru profit te bazezi pe speciale.

Mă refer aici la Medusa Re-Spin și la rotirile gratuite. Ele îți vor aduce super câștiguri.

Medusa Re-Spin e o funcție specială din jocul obișnuit care se declanșează aleatoriu. Simbolul Shield of Athena nu face nimic la cele mai multe rotiri, dar uneori se poate transforma în Wild special. Atunci când e transformat, se activează și bonusul Medusa Re-Spin. Medusa rămâne blocată pe locul ei și devine Wild, iar toate simbolurile care fac parte din linia de câștig respectivă rămân, și ele, blocate. Și se activează re-rotirile. Fiecare nou simbol care poate contribui liniilor de plată (ori unul deja blocat, ori Rich Wilde, ori Medusa) vor rămâne blocate pe ecran după ce apar în timpul re-rotirilor. Iar re-rotirile continuă până când nu mai apare niciun simbol nou care poate mări linia. În acest mini-bonus am avut eu cele mai mari câștiguri din joc, și am ajuns la un ecran cu mai mult de 10 simboluri câștigătoare.

Mai poți câștiga la rotirile gratuite aduse de Cat Wilde. 3 simboluri înseamnă 10 rotiri, 4 simboluri înseamnă 12 iar 5 Scatter-uri îți aduc maximul posibil de 15 rotiri. Pe care le poți prelungi, cu câte 10, la fiecare 3 noi Scatter-uri. Medusa Re-Spin e valabilă pe tot parcursul rotirilor gratuite, deci de fiecare dată când apare un Shield pe ecran se activează re-rotirile. Câștigurile de aici sunt uriașe, dragilor.

👉Joacă SHIELD OF ATHENA la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SHIELD OF ATHENA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.