Pearls of India

0

Pearls of India face parte din seria de păcănele cu Rich Wilde de la PlayNGo, în care exploratorul merge în toată lumea în căutarea comorilor.

Slot video: Rich Wilde and the Pearls of India

Furnizor: Play’n Go

Tema: Indiene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

 

Pearls of India e preferatul meu din seria de păcănele a lui Rich Wilde. Nu e cel mai bun grafic, nici povestea nu e prea diferită de restul (peste tot îl ai pe Rich Wilde între o grămadă de zei și de simboluri mitologice din diferite culturi), dar modurile de câștig și bonusurile disponibile sunt suficiente pentru a-l face un joc de aparate de top.

Simboluri

Simbolurile principale vin din mitologia hindusă. Vishnu plătește miza x37,5 dacă apare pe toată linia de plată; apoi sunt Ganesha (elefantul), Kadamhenu (vaca) și mâna cu ochiul răului în palmă. Simbolurile mici sunt cărțile de joc de la 10 la A.

Specialele sunt Wild, Scatter și Bonus. Wild e personajul principal, Rich Wilde, și înlocuiește orice simbol. Bonus e templul hindus și este contorizat de fiecare dată când apare pe ecran. Atunci când ajungi la 25 de temple mergi la bonus. Scatter e talismanul auriu și îți dă 10 rotiri gratuite dacă apare de 3 ori pe ecran.

Cum câștigi la Pearls of India

La Pearls of India ai motive de bucurie și la cel mai mic câștig. Simbolurile de pe linia plătitoare cad de pe ecran și unele noi apar în locul lor, fiind re-rotiri gratuite. În plus, fiecare cascadă crește și valoare multiplicatorului, care poate ajunge până la x10.

Câștigurile mari vin la cele patru bonusuri posibile.

Începem cu rotirile gratuite. Trei talismane îți aduc cele 10 rotiri, pe care le poți prelungi până la 30. Rotirile se joacă la fel ca cele din jocul obișnuit, cu multiplicatori care cresc la fiecare cascadă de câștiguri și cu re-rotiri gratuite. Scatter-ul devine aici Wild, deci joci cu 2 astfel de simboluri (Wild-ul simplu și Scatter-ul). În timpul rundelor bonus, Scatter-urile sunt cele care se contorizează în colțul ecranului și, atunci când strângi 5, crești numărul rotirilor și valoarea maximă posibilă a multiplicatorului.

Celelalte trei bonusuri pot fi activate atunci când strângi 25 de simboluri cu templul hindus în colțul din stânga ecranului. Odată ce ajungi la 25, tu alegi ce bonus vrei să activezi.

Statueta lui Vishnu e foarte simplu. Mergi într-un ecran unde apare Vishnu și, în fiecare dintre cele 6 mâini ține câte un bonus. Dai click pe mâini și suma din ele merge în contul tău. Dacă mâna e goală, bonusul ia sfârșit și rămâi cu banii deja câștigați.

Roata lui Brahma e bonusul de care vă sfătuiesc să vă feriți. Pentru că veți câștiga bani de semințe. Învârți roata, formată din 3 părți, iar dacă roata formează la finalul rotirii o statuie completă a unui zeu, atunci câștigi o grămadă. Doar că nu prea se întâmplă asta, și vei încasa doar miza x5. Practic, nimic.

Zidul lui Shiva e bonusul meu preferat din acestea 3. Mergi la un ecran plin de simboluri acoperite, iar tu alegi câte unul de pe fiecare rând. Toate ascund o sumă de bani, pe care o vei încasa la finalul acestui bonus. Ai 5 rânduri, deci 5 câștiguri garantate. Chiar dacă nu sunt toate uriașe, șansele ca aici să încasezi sume mari sunt mult mai ridicate decât la primele două, unde poți ajunge la sume fabuloase dar șansele sunt minime și vei lua, de fapt, sume mici.

Seria Rich Wilde are doar jocuri de aparate cu dublaje. Iar cele de la PlayNGo sunt diferite, poți câștiga miza x4 la ele. Poți încerca doar să ghicești culoarea asului care urmează să fie întors la modul Gamble (roșu sau negru), iar dacă anticipezi corect profitul rundei se dublează. Mai ai, însă, posibilitatea de a ghici chiar simbolul cărți (inimă roșie, neagră, caro sau treflă). Dacă ai ghicit simbolul, câștigul e înmulțit cu 4. Tentația e mare la aceste dublaje, dar nu uitați să mai dați și pe încasare atunci când suma câștigată e una bună. E păcat să dați rotire după rotire și să nu băgați nimic în casă pentru că nu nimeriți toate dublajele. Fiți atenți și la bancă aici.

👉Joacă PEARLS OF INDIA la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PEARLS OF INDIA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.