Aztec Idols

0

Aztec Idols e un joc de aparate cu tematică aztecă de la PlayNGo, din seria excelentă de păcănele cu Rich Wilde.

Slot video: Rich Wilde and the Aztec Idols

Furnizor: Play’n Go

Tema: Aztece & Maiașe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Seria de păcănele cu Rich Wilde de la PlayNGo ne trece prin toate civilizațiile. Exploratorul-vedetă al furnizorului aduce jocuri de aparate egiptene (Book of Dead), grecești (Shield of Athena), indiene (Pearls of India) sau aztece, cum e cazul la jocul de față. Aztec Idols e un aparat destul de vechi, iar asta se vede. Seamănă mai mult cu Book of Ra-ul de la Novomatic decât cu orice a apărut în 2020. Și ca grafică, și ca mod de joc și bonusuri. E old-school. Nu înseamnă că-i rău. Se poate câștiga mult. Avem rotiri gratuite, avem dublaje. E loc de profit. Pe mine mă știți, prefer jocuri de cazino 2020, moderne, care să vină cu ceva mai nou și să-mi păstreze interesul. Sunt și jocuri aztece mai bune (recomand Aztec Gold Megaways sau Gonzo’s Quest), sunt și păcănele cu Rich Wilde mai bune decât ăsta.

Simboluri

Patru zei azteci sunt simbolurile cu plăți mari, cel auriu plătind miza x66,66 când apare pe toată linia. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Bonus. Wild e personajul principal, Rich Wilde, și înlocuiește orice simbol. Bonus e piramida aztecă și declanșează jocul bonus când apare de 3 ori. Scatter e medalionul aztec și declanșează rotirile gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la Aztec Idols

În jocul obișnuit vei avea câștiguri cu Wild-ul aflat lângă simbolurile mari. Se întâmplă relativ rar să apară linii de 4-5 simboluri mari identice, deci pe Wild te bazezi.

Jocul are două bonusuri. Primul e cel declanșat de 3 piramide aztece. Odată ce apar acele simboluri intri în templu și găsești 5 statuete aurii pe ecran. Dai click pe ele și suma aflată în spatele lor merge direct în contul tău. Una dintre statuete nu plătește deloc și încheie jocul bonus, dar prima alegere va fi întotdeauna una corectă prin algoritmul jocului.

Al doilea bonus e la rotirile gratuite și aduce câștiguri mari. 3 simboluri Scatter le declanșează, iar ele nu pot fi continuate. Odată ce prinzi rotirile, medalionul aztec se va roti și vei afla câte rotiri gratis primești (între 10 și 20) și ce simbol va deveni Scatter suplimentar. Acel simbol va deveni expandabil și, dacă apare de 3 ori pe ecran, umple coloanele de pe care face parte și plătește conform liniilor fără să mai fie obligatoriu ca ele să fie alăturate. Mai simplu de înțeles, dacă în rotirea gratuită apare Scatter-ul suplimentar pe coloanele 1, 4 și 5, el se va extinde ocupând în întregime acele role și va plăti toate liniile jocului, chiar dacă-s goale coloanele 2 și 3.

Seria Rich Wilde are doar jocuri de aparate cu dublaje. Iar cele de la PlayNGo sunt diferite, poți câștiga miza x4 la ele. Poți încerca doar să ghicești culoarea asului care urmează să fie întors la modul Gamble (roșu sau negru), iar dacă anticipezi corect profitul rundei se dublează. Mai ai, însă, posibilitatea de a ghici chiar simbolul cărți (inimă roșie, neagră, caro sau treflă). Dacă ai ghicit simbolul, câștigul e înmulțit cu 4. Tentația e mare la aceste dublaje, dar nu uitați să mai dați și pe încasare atunci când suma câștigată e una bună. E păcat să dați rotire după rotire și să nu băgați nimic în casă pentru că nu nimeriți toate dublajele. Fiți atenți și la bancă aici.

👉Joacă AZTEC IDOLS la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul AZTEC IDOLS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.