Bankroll Booster 16 iunie cota finala 4.60 din 5 evenimente

0

Ieri a fost o zi profitabilă la Bankroll Booster, toate cele 3 evenimente cu cotă finală de 5.25, au ieşit câştigătoare.

Azi este o nouă zi, asta înseamnă o nouă şansă de câştig la Bankroll Booster, 5 evenimente vă sunt propuse după cum urmează:

Prima partidă este cea dintre Anglia şi Ţara Galilor, unde favorită clară este Anglia. Dacă ne uităm 2 secunde peste jucătorii celor 2 formaţii, doar Bale ar avea loc la englezi, care reuşeşte să ducă echipă galeză în spate. Cele mai sonore nume din ambele formaţii vin din atac, Vardy, Rooney şi Sterling de o parte şi Bale de cealaltă parte.

În a 2-a partidă ce v-o propunem, Ucraina dă piept cu Irlanda de Nord, unde ucrainenii sunt favoriți cerți, în ciuda înfrângerii în fața Germaniei din etapa precedentă. Fotbalul practicat de Ucraina și numele mult mai sonore decât ale irlandezilor vor fi decisive în stabilirea rezultatului final.

Următoarele 3 partide vin din Tenis, unde Stakhovsky S. (Ukr) îl înfruntă pe Goffin D. (Bel) iar diferența de valoare este clar în favoarea belgianului care se mișcă bine și are un retur excelent pt această suprafață.

Al 2-lea meci de tenis propus ni le aduce față în față pe Ana Ivanovic (Srb) și pe Sorribes Tormo S. (Esp). Ivanovic are un serviciu foarte puternic și returnează în forță fiind astfel favorită. Suprafața preferată jucătoarei din Spania este zgura pentru că nu solicită o rapiditate a mișcărilor la fel ca iarba.

În ultimul meci Keys M. (USA) o întâlnește pe Paszek T. (AUT). Americanca are un serviciu mult mai energic decât Paszek și per ansamblu ea este o jucătoare mai bună, asta observându-se și după clasamentul celor 2 jucătoare WTA.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Anglia vs. Ţara Galilor 1-3 goluri 1.39 2-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Ucraina vs. Irlanda de Nord 1x&0-3 1.36 0-2 Nu
 Germania Tenis ATP Halle Stakhovsky S. vs. Goffin D. 2 1.30 abandon Da
 Spania Tenis WTA Mallorca Ana Ivanovic vs. Sorribes Tormo Ivanovic -4.5 game-uri 1.50 12-5.5 Da
 Anglia Tenis WTA Birmingham Keys M. vs. Paszek T. 1 1.25 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 4.60Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.