Germania vs Polonia, 16 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Joi seară de la ora 22:00, Germania și Polonia se întâlnesc pe Stade de France, într-o partidă care reprezintă marele derby al Grupei C de la EURO 2016.

Germania, actuala campioană mondială, a început cu dreptul la acest campionat european, reușind să obțină toate punctele din prima partidă, învingând Ucraina cu 2-0, într-o partidă în care Mustafi și Schweinsteiger au punctat pentru nemți, care au arătat foarte bine.

Campioana mondială ar putea deveni prima țară din lume care a câștigat patru campionate europene, dacă ar triumfa la această ediție. Cu o victorie în această seară, nemții și-ar asigura un loc în optimile competiției, acolo unde ar putea întâlni chiar și România, aici însă depinzând de rezultatele care vor urma în cele 2 grupe.

Polonia, ca și adversara sa, a avut un start bun la acest turneu, obținând o victorie chinuită în fața Irlandei de Nord, câștigând la scor minim, scor 1-0, Arkadiusz Milik fiind marcatorul unicului gol al meciului.

De altfel aceasta a fost și prima victorie din istoria naționalei poloneze la EURO. Polonezii au participat și la ultimele două ediții de campionat european, de fiecare dată terminând pe ultima poziție în grupă.

Naționala pregătită de Adam Nawalka se află într-o formă destul de bună, suferind doar o singură înfrângere în ultimele zece partide, în fața Olandei, reușind însă șapte victorii.

Cele două s-au întâlnit și în preliminarii, Polonia câștigând cu 2-0 pe teren propriu, pierzând însă în Germania cu 3-1.

Absenţi

Selecționerul naționalei germane Joachim Loew va trimite în teren aceeași echipă ca și la meciul cu Ucraina, neavând probleme mari de lot, doar Hummels fiind incert, care va fi înlocuit de Mustafi.

Selecționerul Poloniei nu va putea conta pe portarul Szczęsny, care este accidentat, locul său între buturi urmând să fie luat de Fabiański.

Echipe probabile 

Germania: Neuer – Höwedes, Mustafi, Boateng, Hector – Kroos, Khedira – Müller, Özil, Draxler – Götze.

Polonia: Fabiański – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Kapustka – Milik, Lewandowski.

Predicție 

Ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cota de 2.20 cu 3% miză.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.