Anglia vs Țara Galilor, 16 iunie 2016, Grupa B EURO 2016

0

Grupa B de la EURO 2016 își încheie faza a doua cu un meci sută la sută britanic între Anglia și Țara Galilor, începând cu ora 16, pe Stade Bollaert-Delelis din Lens.

Anglia a avut un început slab în această ediție de campionat european, în prima partidă pierzând puncte importante în fața Rusiei, într-o partidă în care englezii au reușit să scoată doar o remiza, conducând până în minutul 92, Berezutski înscriind însă golul egalizator pentru ruși.

Englezii trebuie să învingă joi pentru a nu mai avea mari emoții în ultima partidă cu slovacii, care au câștigat miercuri în fața Rusiei.

De menționat faptul că Anglia nu a pierdut niciodată în fața naționalei Țării Galilor, în zece întâlniri reușind nouă victorii, remizand o singură dată.

Naționala pregătită de Roy Hodgson a suferit doar o singură înfrângere în acest an, în fața Olandei, reușind victorii cu Germania, Turcia, Australia și Portugalia.

Țara Galilor a obținut pentru prima dată în istorie o calificare la campionatul european, având un debut de vis, reușind să obțină toate punctele din duelul cu Slovacia, Bale și Robson-Kanu punctând pentru galezi, scor 2-1 final.

Cu 3 puncte, Bale și compania are și varianta egalului azi.

Cu o victorie în această seară, naționala pregătită de Chris Coleman ar putea scrie istorie, deoarece și-ar putea asigura un loc în optimi, dar ar învinge și în premieră naționala Albionului.

Absenţi

Niciuna dintre formații nu are probleme de lot.

Echipe probabile 

Anglia: Hart – Walker, Smalling, Cahill, Rose – Alli, Dier, Rooney – Lallana, Kane, Sterling.

Tara Galilor: Hennessey – Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor – Allen, Ledley; Ramsey, Bale – Robson-Kanu.

Predicție 

Ambele echipe marchează la 2.20 cota minimă și 4% din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.