Ucraina vs Irlanda de Nord, 16 iunie 2016, Grupa C EURO 2016

0

Ucraina dă piept cu Irlanda de Nord joi de la ora 19, în primul meci din faza a doua a grupelor de la turneul final, în grupa C, meciul urmând să fie disputat pe Parc Olympique din Lyon și va fi condus de o brigadă cehă de arbitri.

Ucraina a debutat cu o înfrângere scontată în fața Germaniei, scor 0 – 2. Cu toate acestea, elevii lui Fomenko nu au jucat rău, fiind aproape în câteva situații de egalare, la scorul de 0 – 1. Paradele excepționale ale mareului Neuer au ținut poarta germană ferecată, astfel că slavii s-au mulțumit doar cu un joc bun în fața marii campioane mondiale.

Una peste alta, la felul cum a arătat jocul Ucrainei, aceștia pot emite pretenții la locul trei. Un argument pentru asta sunt și cele două individualități remarcabile, Andriy Yarmolenko și Yevhen Konoplyanka.

Irlanda de Nord a început slab acest turneu final, pierzând cu Polonia după un joc modest. Pentru nord – irlandezi aceasta e prima calificare din istorie la un campionat european. Antrenorul O’Neill nu se bazează pe valori individuale, ci pe forța grupului, atuul lor fiind forța defensivă.

Rămâne de văzut dacă trupa lui O’Neill va reuși un joc mai bun ca precedentul.

Ucraina a arătat bine cu Germania, având un atac percutant. Nu le va fi ușor să străpungă o echipă eminamente defensivă. Pentru ambele naționale cele trei puncte sunt vitale.

Absenţi

Selecționerul Mykhaylo Fomenko nu are probleme de efectiv și mai mult ca sigur că va alinia aceeași formulă de start ca și în meciul cu Germania.

Nici Irlanda nu are jucători indisponibili pentru acest joc.

Echipe probabile 

Ucraina: Pyatov- Shevchuk, Rakitskiy, Khacheridi, Fedetskiy- Stepanenko, Sydorchuk- Konoplyanka, Kovalenko, Yarmolenko- Zozulya.
Irlanda de Nord: McGovern- Cathcart, McAuley, Evans, Dallas- Norwood, Baird, Davis, McLaughlin, Washington-Lafferty.

Predicție 

Irlanda de Nord nu marchează, la cota minimă 1.85, 5 % miză din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.