Franța vs Albania, 15 iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

Miercuri seară de la ora 22:00, țara gazdă Franța, da piept cu debutanta Albania, într-o partidă ce va avea loc pe Stade Velodrome din Marseille, o partidă ce îi poate asigura Franței calificarea în optimi după primele două meciuri chiar.

Franța vine după o victorie importantă obținută în fața României în meciul de deschidere, reușind să câștige cu 2-1, Payet înscriind un gol superb în finalul partidei, minutul 89 chiar.

Francezii nu au mai triumfat la EURO din 2000, când reușeau să cucerească trofeul, de atunci participând la trei campionate europene, în 2004 și în 2012 fiind eliminați în sferturi.

În ultimele 11 partide, cocoșii galici au reușit zece victorii, pierzând doar o singură dată în fața Angliei. De menționat faptul că în nouă dintre aceste meciuri, Franța a înscris minim două goluri.

Albania se află la primul turneu final din istorie, debutul în această competiție fiind unul neplăcut, pierzând în duelul cu Elveția, scor 0-1.

Însă în ciuda rezultatului înregistrat în prima partidă, albanezii au făcut un meci bun, având chiar o uriașă ocazie în minutul 90.

Naționala pregătită de Gianni De Biasi nu se află chiar în cea mai bună formă, în ultimele șapte meciuri reușind doar două victorii, contra naționalelor din Qatar și Luxemburg.

Cele două s-au întâlnit de șase ori în istorie, Franța câștigând primele patru dueluri, pierzându-l pe ultimul.

Absenţi

Franța are tot lotul valid pentru acest joc.

Selecționerul italian al Albaniei nu va putea conta în această seară pe căpitanul Cana, care a fost eliminat în partida precedentă.

Echipe probabile 

Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Kanté, Matuidi – Coman, Payet, Martial – Giroud.

Albania: Berisha – Hysaj, Ajeri, Mavraj, Agolli – Kukeli, Xhaka – Roshi, Abrashi, Lenjani – Sadiku.

Predicție 

Franța înscrie în ambele reprize, la cotă minimă 2.00, miză 5% din bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.