România – Elveția, 15 iunie 2016, Grupa A EURO 2016

0

România și Elveția se întâlnesc miercuri seară de la ora 19, pe Parc des Princes din Paris într-un meci decisiv pentru naționala noastră, care nu mai are voie să facă pași greșiți după eșecul din prima fază cu Franța, scor 1-2.

România vine după un eșec dramatic și nemeritat în fața Franței (1-2), în meciul de deschidere, în timp ce Elveția a învins Albania cu 1-0 și are trei puncte în clasament.

Tricolorii nu au voie să piardă meciul de miercuri, pentru că altfel ar rămâne cu șanse pur teoretice de calificare, în timp ce o remiză i-ar menține în cursa pentru optimi, verdictul urmând să fie dat de meciul dintre România și Albania (19 iunie).

României a învins Elveția în ultimul lor meci direct, pe 30 mai 2012, în deplasare, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei amicale de la Lucerna a fost înscris de Gicu Grozav. România a mai jucat de trei ori pe ”Parc des Princes”, toate meciuri amicale cu Franța, câștigându-l pe primul, în 1967, cu 2-1, dar pierzând în ultimele două ocazii, în 1969 și 1974, cu același scor, 0-1.

În cele 12 partide desfășurate până în prezent între cele două echipe, tricolorii au câștigat de cinci ori, au pierdut în patru rânduri, iar trei întâlniri s-au încheiat nedecis, golaverajul fiind favorabil echipei din Țara Cantoanelor, cu 19-15.

Rusul Serghei Karasev va arbitra meciul de miercuri. Arbitri asistenți vor fi compatrioții săi Nikolai Golubev și Tihon Kalughin, arbitri asistenți adiționali au fost nominalizați alți doi ruși, Serghei Lapocikin și Serghei Ivanov, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat belarusul Alexei Kulbakov.

La meciul de pe Parc des Princes (47.294 locuri) sunt așteptați peste 10.000 de spectatori români.

Absenţi

Anghel Iordănescu nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi.

Selecţionerul bosniac Vladimir Petković are la dispoziţie toţi jucătorii pentru partida cu România.

Echipe probabile 

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Pintilii, Hoban – Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu – Keserü.

Elveția: Yann Sommer – Stephan Lichtsteiner (căpitan), Fabian Schaer, Johan Djourou, Ricardo Rodriguez – Valon Behrami, Granit Xhaka – Xherdan Shaqiri, Blerim Dzemaili, Admir Mehmedi – Haris Seferovic.

Predicție 

La acest meci o să mergem pe X la minim 3.20 si 3% miză din Bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.