Biletul Zilei 6-7 iulie. Cota finala 2.64 din 3 evenimente

0

 ATP Wimbledon : Raonic vs. Querrey.

Cei doi se întâlnesc din nou la Wimbledon după ce în 2012 Querrey l-a eliminat pe canadian în turul 4. Americanul a produs şocul turneului, eliminându-l pe Djokovic, forma bună confirmată şi în faţa unui specialist pe iarbă, Mahut. Francezul nu a reuşit să ia niciun set, în timp ce Raonic a fost nevoit să revină de la 0-2 la seturi cu Goffin. Forma buna şi moralul ridicat l-ar ajuta pe Querrey să câştige minim 1 set în această partidă.

EURO 2016 : Portugalia vs. Ţara Galilor

Nu e niciun dubiu că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra lui Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale la acest meci, cei 2 fiind colegi la Real Madrid, însă nimeni probabil nu ar fi anticipat un asemenea duel în semifinale, înainte de startul competiţiei. Statistic vorbind, Portugalia nu a reuşit nici o victorie până acum în timpul regulamentar, cele 90 de minute, însă îl au pe Ronaldo, care chiar dacă nu a avut prea multe realizări până acum la acest Euro, poate decide meciul de unul singur. De cealaltă parte, Ţara Galilor este surpriza plăcută la acest european, reuşind calificarea din grupă de pe primul loc şi ajungând până în semifinale, după ce au eliminat Belgia în runda precedentă, cu un neverosimil 3-1. De notat că la Ţara Galilor, lipsesc 2 piese importante din angrenajul echipei, Ramsey şi fundaşul central, Davis.

EURO 2016 : Germania vs. Franţa

Probabil acest meci ar fi trebuit sa fie finala campionatului european, prin prisma jocului etalat de cele 2 formaţii şi totodată prin prisma jucătorilor aliniaţi. Franţa pleacă uşor favorită, neavând jucători indisponibili, iar ce au arătat pe teren împotriva Islandei, echipă ce a reuşit sa scoată Anglia de la acest turneu final, este în mod cert ce aşteptau toţi suporterii francezi să vadă de la naţionala lor. Germania suferă în acest moment, singurul atacant adevărat, Mario Gomez nu va mai prinde niciun meci la Euro, iar lista continuă cu Khedira, Hummels (cumul de galbene) şi cel mai probabil Schweinsteiger. Germania e campioana mondiala şi chiar dacă suferă în atac, forţa echipei şi disciplina nemţească îşi vor spune cuvântul.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Wimbledon Raonic vs. Querrey minim 1 set Querrey 1.41 3-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Portugalia vs. Ţara Galilor minim 1 gol Portugalia 1.31 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal EURO 2016 Germania vs. Franţa minim 1 gol Germania 1.43 0-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.64Nu

  *Valorile cotelor au fost selectate de la Unibet 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.