Portugalia vs Țara Galilor, 6 iulie 2016, semifinale, EURO 2016

0

Prima semifinală de la EURO 2016, cea dintre echipele de fotbal ale Portugaliei și Țării Galilor, este programată miercuri, pe Stade de Lyon, de la ora 22.

Dacă Țara Galilor este marea surpriză a competiției (alături de surpriza mai mică Islanda), Portugalia a profitat de o parte relativ ușoară de tablou și a avansat cu șansă până în penultimul act, având în vedere faptul că până acum nu a reușit să câștige în 90 de minute niciuna din partidele jucate.

Lusitanii au trei egaluri în grupă, o victorie în prelungiri în fața Croației și una la loviturile de departajare în fața Poloniei.

Portugalia este pentru a cincea oară într-o semifinală europeană, jucând finala în 2004, când a pierdut acasă în fața Greciei.

Țara Galilor, debutantă la un turneu final al Campionatului European, a reușit deja cea mai bună performanță din istoria sa.

Echipa antrenată de Chris Coleman a pornit cu statutul de outsider din grupă, dar a ocupat primul loc, în fața Angliei, Rusiei și Slovaciei, pentru ca apoi să treacă de Irlanda de Nord în optimi și să producă o mare surpriză în sfertul cu Belgia (3-1).

Acesta va fi primul meci oficial dintre cele două echipe, care s-au mai înfruntat de trei ori, lusitanii având două victorii, iar galezii una (7-4).

Portugalia este, totuși, neînvinsă în ultimele 12 meciuri oficiale de când a fost preluată de Fernando Santos.

Vedeta lusitanilor, Cristiano Ronaldo, nu a impresionat până acum la EURO 2016, cu excepția unui singur meci, cel cu Ungaria, în care a marcat două goluri, chiar la Lyon, pe stadionul care va găzdui semifinala cu Țara Galilor.

Absenţi

Galezii, care contează pe colegul lui Ronaldo de la Real Madrid, vedeta Gareth Bale, vor fi lipsiți de două piese de bază, mijlocașul Aaron Ramsey (un gol marcat și patru pase decisive), un veritabil creier al echipei, și fundașul Ben Davies, ambii suspendați.

Portugalia nu are indisponibili, dar fundașul Pepe, un veritabil stâlp al apărării, a acuzat unele probleme musculare și e incert.

Echipe probabile 

Portugalia: Rui Patricio — Cedric Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro — Danilo, Joao Mario, Adrien Silva, Renato Sanches — Nani, Ronaldo.
Țara Galilor: Hennessey — Chester, A. Williams, Collins — Gunter, Allen, Ledley, J. Williams, Taylor — Bale, Robson-Kanu.

Predicție 

Gol în ambele reprize la 2.20 și 4% miză din Bankroll. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.