Dominika Cibulkova vs Elena Vesnina, 5 iulie 2016, Wimbledon

0

Partida dintre Cibulkova și Vesnina, din cadrul competiției de Mare Șlem de la Wimbledon, se va disputa de la ora 16:30 în faza sferturilor de finală, marți după prânz.

Partidă între două sportive cu o mare experenta în tenis, dar cu rezultate finale modeste în marile competiții. Cibulkova a fost portagonista mai multor turnee, dar de fiecare dată s-a oprit înainte de final. Are totuși o finală la Australian Open în 2014, iar în 2016 o finală la Madrid, pierdută la Halep și un trofeu câștigat la Eastbourne, pe iarbă chiar, după o finală cu Pliskova.

Vesnina, la fel ca și adversara ei de astăzi, nu excelează, are evoluții oscilante și de cele mai multe ori are rezultate imprevizibile, ocupând acum locul 50 WTA.

Cu o victorie de răsunet la Aga Radvanska, turul precedent, Dominika Cubulkova pare a-și crea drum spre finală în stilul ei. Vesnina a învins-o în turul 4 pe colega ei din meciurile de dublu, Ekaterina Makarova, după ce a pierdut primul set și a revenit spectaculos câștigând în 3 manșe.

Ambele au avut meciuri lungi ieri și e de crezut că vor dori să stea cât mai puțin pe teren, în vederea unei semifinale care se anunță horror, joi, cu, cel mai probabil, Serena Williams.

La capitolul întâlniri directe, cele două s-au întâlnit la fileu de 5 ori, slovaca având câștig de cauză de 3 ori. Ultimul joc a avut loc la Moscova în 2015, Cibulkova câștigând cu 2-0. Ultima victorie a Vesninei datează din 2009, un 2-1 chiar la Wimbledon.

Predicție 

Cibulkova este mare favorită și recomandăm astfel un 2-0 la seturi pentru slovacă, la o cotă minimă de 2.00. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: ubitennis.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.