Simona Halep vs Angelique Kerber, 5 iulie 2016, Wimbledon

0

Simona Halep o va întâlni pe Angelique Kerber în marele meci al zilei din sferturile de finală de la Wimbledon, cu începere de la ora 15.

Până acum, Simona ne-a impresionat într-un mod plăcut, trecând fără emoții de fiecare adversară în primele trei runde. În primul tur la Wimbledon, Simona a dispuslejer de Schmiedlova (SVK), scor 6-4, 6-1. A urmat apoi un clar 6-1, 6-1 cu Francesca Schiavone, completat de un 6-4, 6-3 cu Kiki Bertens.

În meciul precedent, de ieri chiar, Halep, locul 5 WTA, a trebuit să întoarcă de la 0-1 la seturi și break avans pentru Keys în setul 2, pentru a câștiga cu 6-7, 6-4, 6-3.

Simona este acum așadar la doar trei meciuri de primul titlu de Grand Slam din carieră. Ea a mai făcut o semifinală la Wimbledon în 2014, pierzând la Bouchard.

Kerber este pe locul patru în clasamentul fetelor, iar nemțoaică de 28 de ani pare să fie undeva la apogeul carierei. Are nouă titluri cucerite în carieră, dintre care două chiar în acest sezon, la Australian Open și Stuttgart (GER).

A jucat la Birmingham pe iarbă înainte de a veni la Wimbledon, însă Suarez Navarro (SPA) a eliminat-o încă din sferturile de finală.

Cel mai bun rezultat al nemțoaicei la Wimbledon rămâne semifinală din 2011. Anul trecut, Angelique părăsea competiția încă din runda a treia a competiției, învinsă fiind de Muguruza (SPA).

Robson (GBR), Lepchenko (SUA), Witthoeft (GER) și Doi (JPN) au fost adversarele depășite de Kerber până acum la Wimbly.

Ambele sportive au arătat excelent până acum, dar Simona are avantajul să fi jucat deja două partide calitate. 3-1 la întâlniri directe conduce Halep, care a pierdut totuși ultimul joc, în Fed Cup la Cluj, în aprilie, 2-6, 2-6.

Predicție 

Recomandăm un pariu care indică un meci lung, de 3 seturi deci, cu peste 22,5 game-uri în joc, la o cotă minimă de 2.00. 

În plus, mergând la risc și având în vedere că Simona Halep este „on fire”, în mare formă așadar la acest Wimbledon, puteți merge și pe victoria româncei la o cotă minimă de 2.30. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.