Flash Tips: vezi recomandările de pariere ale echipei noastre pentru sâmbătă

0

Sâmbăta a sosit și atenția pariorilor se îndreaptă către sutele de evenimente disponibile în calendarele competiționale de pe întregul continent.

Echipa noastră este, ca de obicei, alături de cei în căutare de informații valoroase pentru a lua cele mai bune decizii în materie de plasare a pariurilor. Iată cele 7 recomandări din fotbal propuse pentru astăzi.

Hull City vs. Watford, Premier League

Hull este invincibilă acasă de la venirea lui Marco Silva, cu 7 victorii și un egal în toate competițiile. Forma din deplasare (un egal și 8 înfrângeri în aceeași perioadă) îi ține, însă, pe locul 17, cu un avans de doar două puncte față de Swansea.

Pentru supraviețuire au nevoie de victorii acasă cu Watford și Sunderland, peste două săptămâni. Watford a pierdut 8 din ultimele 10 deplasări și nu a reușit să înscrie în 6 dintre ele.

Hull a marcat minim 2 goluri în 8 din ultimele 9 meciuri disputate acasă, în timp ce Watfor a primit minim 2 goluri în 7 din ultimele 10 deplasări.

Mizăm 5/10 pe minim 2 goluri marcate de gazde la cota 2.05 disponibilă la Betfair Sportsbook!

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron.

Frankfurt vs. Augsburg, Bundesliga

Augsburg are șansa de a ieși de pe locul retrogradabil. Astăzi Augsburg se deplasează la Frankfurt, echipă care are cea mai slabă formă de moment din Bundesliga. Frankfurt nu a mai simțit gustul victoriei de 10 etape, timp în care a reușit doar 3 egaluri.

Frankfurt a marcat doar 4 goluri în aceste ultime 10 meciuri din Bundesliga. Augsburg a reușit doar o victorie și trei înfrângeri în ultimele 4 etape, dar acest meci este o ocazie bună de a mai acumula puncte. Augsburg are două victorii în deplasare în ultimele 6 etape ceea ce este decent pentru o echipă aflată la retrogradare.

Loturile celor două echipe sunt afectate de foarte multe accidentări. Pentru Frankfurt vor lipsi 5 jucători, cele mai importante absențe fiind ale Medojevic, Hasebe și Alex Meier. Pentru Augsburg lista absenților este condusă de Bobadilla și Finnbogason la care se mai adaugă alți 4 indisponibili. Acest meci va fi unul interesant deoarece vedem că în astfel de situații șansele echipelor se egalizează.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă la valoarea 1.78 a cotei disponibile în oferta Superbet.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Hamburg vs. Darmstadt, Bundesliga

Hamburg are nevoie de cele 3 puncte pentru a ieși din zona periculoasă a retrogradării. Darmstadt este pentru multă lume cea mai modestă echipă a acestui sezon și prin prisma jocului dar și a rezultatelor înregistrate. Darmstadt este singura echipă cu înfrângeri pe linie în meciurile din deplasare.

Hamburg vine după 4 victorii pe propriul teren, iar ultimele 3 au fost realizate cu același scor 2-1.  În 7 din ultimele 8 meciuri gazdele de astăzi au marcat minim un gol. Chiar dacă Darmstadt este văzută ca o victimă sigură ea poate produce surpriza. În ultima etapă a încurcat socotelile celor de la Schalke pe care a reușit să îi învingă cu 2-1. În ultimele 2 etape Darmstadt a marcat de 3 ori.

Mizăm 4/10 pe o cotă extrem de tentantă de 2.15 pentru 1X & AMBELE MARCHEAZĂ disponibilă doar în această ofertă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ingolstadt vs. Werder Bremen, Bundesliga

Vecine în clasament mult timp în acest sezon, în zona fierbinte, Ingolstadt și Werder se află sâmbătă după-amiază față în față. Pare însă un meci capital pentru gazde și mai puțin important pentru Werder, care și-a asigurat liniștea după cele 23 de puncte obținute în ultimele nouă etape.

Ingolstadt a pierdut runda trecută 0-3 la Wolfsburg și a rămas la patru puncte de locul care duce la baraj și ocupat de Augsburg în acest moment. Seria de trei victorii consecutive a fost ruptă astfel, dar mai important decât atât este că Ingolstadt a pierdut trei jucători pentru acest duel: Romain Bregerie, Marvin Matip și Markus Suttner, toți suspendați!

Werder vine după un 2-1 cu Hamburg și seria fantastică de opt meciuri fără înfrângere a fost extinsă, iar în acest moment locurile de Europa League nu reprezintă chiar un miraj. Diferența până la Freiburg este de doar două puncte, astfel că orice este posibil în acest final de sezon. Zlatko Junuzovic este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Mizăm 3/10 pe X2 & AMBELE MARCHEAZĂ la cota 2.50 disponibilă doar în această ofertă!

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Fiorentina – Inter Milano

Acest meci este una dintre ultimele șanse pentru nerazurri de a mai prinde un loc în cupele europene. Inter vine după ce în ultima etapă a fost egalată în ultima fază a meciului în Derby della Madonnina. Oapeții nu au câștigat de 4 meciuri și vor să pună capăt acestei serii. În ultimele 7 meciuri Inter a marcat minim un gol ceea ce înseamnă  că ofensiva condusă de Mauro Icardi își face treaba.

Pentru Fiorentina va lipsi cel mai bun marcator al lor din acest sezon, Nikola Kalinic. În 10 din ultimele 11 meciuri disputate, echipa viola a marcat minim un gol. Echipa gazdă vine după două meciuri în urma cărora a obținut un singur punct.

Cele două echipe sunt despărțite de 4 lungimi în clasament. Orice pas greșit al unei echipe poate însemna ratarea cupelor europene astfel că ambele echipe își doresc cele 3 puncte.

Mizăm 6/10 pe goluri înscrise de ambele echipe și minim 3 în total în meci la cota 1.75 disponibilă în oferta Betfair Sportsbook!

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Espanyol – Atletico Madrid

După calificarea în semifinalele Uefa Champions League, pe Atletico Madrid o așteaptă o deplasare grea la Espanyol, pe un teren unde se câștigă foarte greu. Gazdele de astăzi au pierdut un singur meci pe propriul teren din ultimele 13 jucate în La Liga. O singură dată când a marcat, Espanyol acasă a pierdut în Primera.

În ultimele 10 partide jucate în Catalonya, Espanyol a înscris cel puțin un gol. De partea cealaltă pentru Diego ’’Cholo’’ Simeone apărarea reprezintă atuul echipei. În ultimele 12 meciuri de campionat Griezmann și compania au înscris de fiecare dată.

În acest meci va fi greu pentru una dintre cele două echipe să se distanțeze pe tabela de marcaj ținând cont de faptul că se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte. În ultimele 2 meciuri Espanyol nu a primit gol, iar adevrsarii madrilenilor în ultimele 4 etape au marcat un singur gol trupei lui ’’Cholo’’.

Mergem cu 5/10 pe cota 1.77 pentru X la pauză sau final de partidă, disponibilă în oferta SuperBet.

NU RATA BILETUL ZILEI ȘI BILETUL ETAPEI PROPUS DE ECHIPA NOASTRĂ!

CSU Craiova vs. Dinamo București, Liga 1

Două din rivalele tradiționale ale Ligii 1 se află față în față într-o partidă din etapa a doua a returului. Iar dacă oltenii stau slab în clasament, Dinamo are șanse la titlu deși mai este foarte puțin de jucat din campionat.

Craiova a pierdut ultimele două partide disputate în play-off, ambele pe teren propriu: 0-1 cu FCSB și 1-3 cu Astra. Ca urmare a acestor rezultate, gruparea din Bănie este pe locul 5, cu 27 de puncte, cinci mai puțin decât rivala de sâmbătă. Atmosfera nu este însă tocmai roz la Craiova, având în vedere că Mulțescu, aflat pe picior de plecare, pare a fi în conflict cu stranierii din lot.

Dinamo a legat trei victorii consecutive în Liga 1 și așteaptă un pas greșit al lui FCSB pentru a putea spera la titlu. Echipa a renăscut sub comanda lui Contra, având o singură înfrângere de când fostul fundaș a fost instalat la conducere.

Este deja al patrulea meci direct din 2017. Dinamo a câștigat în sezonul regulat pe teren propriu cu 2-1, apoi au urmat două remize albe, una în play-off și una în Cupa României.

Mizăm 5/10 pe PSF X la cota 1.65 disponibilă în oferta Superbet.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE RECOMANDĂRILE ZILEI DIN HANDBAL ȘI RUGBY!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.