Italia vs Suedia, 17 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Vineri, 17 iunie, de la ora 16:00, Italia primește replica Suediei, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 2 din Grupa E a Campionatului European din Franța, EURO 2016.

Italia a surprins pe toată lumea după un meci perfect cu Belgia, favorita 1 a specialiștilor la EURO, scor 2-0 în prima etapă după o partidă în care tactica lui Conte s-a dovedit excelentă.

Ei au câștigat cu 2-0, grație reușitelor lui Giaccherini și Pelle, dar mai mult decât atât, au predat o lecție de defensivă tuturor echipelor prezente, cu toate că au primit patru cartonașe galbene.

Rezultatul obținut împotriva Belgiei îi plasează pe primul loc în Grupa E, iar o victorie cu Suedia i-ar califica deja în optimi.

De partea cealaltă, Suedia a terminat la egalitate meciul cu Irlanda, scor 1-1, astfel că păstrează șanse de calificare, având în vedere că în ultima etapă se vor duela cu Belgia, singura echipă care a pierdut din această grupă. Totuși, trupa lui Zlatan nu a arătat cine știe ce în primul joc, așa că întâlnirea cu italienii se anunță decisivă.

Este de așteptat să vedem o echipă a Suediei mult mai pragmatică, însă, nevoită să riște, deoarece are un program infernal în ultimele două jocuri și are nevoie de goluri, dacă vrea să adune puncte.

După anii 2000, cele două s-au întâlnit de patru ori, Italia impunându-se în trei rânduri, de fiecare dată la limită și o singură partidă s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Partida are loc pe Stade Municipal din Toulouse.

Absenţi

Cei doi antrenori nu au probleme de lot, neexistând niciun indisponibil.

Echipe probabile 

Italia: Buffon – Barzagli – Bonucci – Chiellini – Candreva – Florenzi– Rossi– Giacherini– Sciglio – Pelle – Eder.

Suedia: Isaksson – Johansson – Lindelof – Granqvist – Olsson – Larsson – Kallstrom – Lewicki – Forsberg – Ibrahimovic – Guidetti.

Predicție 

1x și maxim 2 goluri înscrise în meci, cota minimă 1.75 și 5% din miză,

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.