Thomas Berdych vs Alexander Zverev, 3 iulie 2016, Wimbledon

0

În turul 3 al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon avem duelul dintre Berdych și Zverev, iar partida va avea loc duminică, de la ora 16:30.

Berdych a reușit să se califice până în acest tur, după ce a trecut în primul meci de Ivan Dodig, cu 3-1 la seturi și în următorul de Benjamin Becker, cu scorul de 3-0 la seturi.

Cehul avea înainte de Wimbledon un singur meci jucat pe iarbă în 2016, în turul II la Halle, când a pierdut la Baghdatis.

Germanul Zverev pare din ce în ce mai aproape de top 10 în această perioadă. Jucătorul german este clasat în aceste momente pe poziția 28 în clasamentul ATP. În primul tur de la Wimbledon, Alex a trecut în minim de seturi de Paul Henri Mathieu, iar în următorul a avut nevoie de 5 seturi pentru a trece de rusul Youzhny.

La ultimul turneu dinainte de Wimbly, Halle, Zverev a făcut finala, pierzând dramatic cu Mayer.

Un duel foarte interesant între doi jucători foarte solizi în schimburile de mingi se anunță cel de față. Toate cele 3 întâlniri directe au fost câștigate de Berdych, însă în ultimele două, disputate în acest sezon, Zverev a reușit să îi pună reale probleme cehului.

Predicție 

Recomandăm un pariu de peste 40,5 game-uri în meci la o cotă minimă de 2.00. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.