Timea Bacsinszky vs Anastasia Pavlyuchenkova, 3 iulie 2016, Wimbledon

0

Timea Bacsinszky va da piept cu Anastasia Pavlyuchenkova într-un meci din runda a treia a tabloului feminin de la Wimbledon.

Sportiva din Elveția e situată în clasament pe locul al 11-lea WTA cu un total de 25 victorii și 14 înfrângeri anul acesta pe toate suprafețele. Pe iarbă, ea nu a reușit să impresioneze în acest sezon, spre deosebire de jocul ei ridicat pe celelalte suprafețe. La Eastbourne, a fost eliminată în prima rundă cu 2-0 de Mladenovic, la acest turneu în prima rundă nu a avut probleme cu mai neexperimentata Khumkhum, dar în runda secundă cu Niculescu a avut nevoie de un set decisiv că să câștige cu ocupanta locul 47.

Anastasia Pavlyuchenkova ocupă locul 23 în ierarhia WTA, deși este cu 2 ani mai tânără ca adversara șa. Are cu 4 turnee WTA mai multe câștigate decât Timea, pe iarbă are un total de 18 victorii și tot atâtea înfrângeri strânse în întreaga carieră.

La Wimbly, în etapa precedentă, a trecut cu 2-0 la seturi de Putintseva, dar spre deosebire de adversara ei, care a jucat ieri un meci de 3 seturi, ea l-a încheiat cu o zi înainte, așa că are un avantaj la capitolul odihnă.

În singurul lor meci direct, jucat la începutul acestui an pe ciment rusoaica s-a impus în minimul de seturi.

Predicție 

Recomandăm un pariu de minim un set câștigat de Pavlyuchenkova, la cotă minimă de 1.75. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: luzernerzeitung.ch

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.