Franța vs Islanda, 3 iulie 2016, sferturi de finală, EURO 2016

0

Franța este favorită în fața Islandei în sferturile de finală ale EURO 2016 la fotbal, meci care va avea loc duminică, de la ora 22,00 (ora României), pe Stade de France din Saint-Denis.

Franța, una dintre favorite la câștigarea competiției, a marcat toate cele șase goluri ale sale în repriza secundă la turneul pe care îl găzduiește și trebuie să abordeze acest meci la capacitate maximă din primul minut, altfel determinarea și soliditatea arătată de islandezi i-ar putea pune probleme.

Debutanta Islanda este una dintre surprizele EURO 2016, alături de o altă debutantă, Țara Galilor, ajunsă deja în semifinale. Islanda este cea mai mică națiune (330.000 de locuitori) care a apărut la un turneu final major și a făcut deja senzație, atât prin rezultatele sale (1-1 cu Portugalia, 2-1 cu Austria, 2-1 cu Anglia), cât și prin suporterii săi.

Franța, care a câștigat ambele turnee finale pe care le-a găzduit, EURO 1984 și Cupa Mondială din 1998, nu concepe să nu se califice în semifinale, unde va da peste învingătoarea dintre Germania și Italia.

Cele două echipe s-au întâlnit de 11 ori, iar Franța nu a pierdut până acum în fața Islandei, având 8 victorii și 3 egaluri, cu un golaveraj de 30-8.

Ultima confruntare a fost un amical jucat la Valenciennes, pe 27 mai 2012, când Islanda a avut 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Birkir Bjarnason (27) și Kolbeinn Sigthorsson (34), dar echipa antrenată atunci de Laurent Blanc a revenit după pauză prin golurile reușite de Mathieu Debuchy (52), Franck Ribery (84) și Adil Rami (87), obținând victoria.

Absenţi

”Les Bleus”, care au arătat fragilitate în apărare, nu vor putea conta pe două piese importante în meciul de pe Stade de France, fundașul central Adil Rami și mijlocașul defensiv N’Golo Kante, ambii suspendați.

Islanda nu are probleme de lot pentru acest joc.

Echipe probabile 

Franța: Lloris — Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra — Pogba, Cabaye, Matuidi — Griezmann, Giroud, Payet.
Islanda: Halldorsson — Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, Skulason — Gudmundsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, B. Bjarnason — Bodvarsson, Sigthorsson.

Predicție 

Cota 2.20 pentru minim 2 goluri în a doua repriză, miză 3% din Bankroll. Să spunem că Franța a înscris toate golurile de până acum în repriza a doua. Astfel, în funcție de scorul de la pauză, poate fi un joc de care pe care în partea secundă, cu multe goluri marcate. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.