ALERTĂ: Obține multiple freebeturi de 25 de Ron pe US Open!

0

A început US Open, iar bookmakerii au pregătit oferte tentante pentru jucători, iar noi trebuie să profităm de ele din plin!

BETFAIR – 25 RON FREEBET PENTRU FIECARE 5 PARIURI PLASATE PE US OPEN

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii la aceasta, ci doar sa plasezi 5 pariuri, live sau pre-live, simple sau multiple, exclusiv pe partidele turneului de la US Open. Evenimentele pe care mizezi trebuie sa fie diferite, miza minima a unuia fiind 25 lei,  iar cota minima 1.4. In cazul mai multor selectii pe bilet cel putin una trebuie sa aiba cota minima 1.4. Atentie, toate pariurile trebuie solutionate in aceeasi zi in care au fost plasate. Pariurile de pe piata Exchange, cele la care s-a dat Cash Out, dar si cele care nu au fost plasate pe bani reali se vor  exclude de la promotie.

Despre freebet

Acesta se va acorda in maxim 12 ore de la incheierea ultimului pariu, indiferent de rezultatele celor 5 pariuri. Freebetul trebuie plasat in termen de 48 ore pe tenis, neexistand vreo cota minima. Tine minte insa ca valoarea freebetului nu va fi creditata in cazul unui pariu castigator.

DESCHIDE UN CONT NOU LA BETFAIR AICI!

FORTUNA – 25 DE RON FREEBET LA FIECARE 4 PARIURI PE US OPEN

Pentru a participa, plaseaza pariuri cu o miza minima de 25 lei si o cota de cel putin 1.5 a evenimentelor selectate. Evenimentele pe care pariezi trebuie sa fie diferite. Pariurile la care s-a folosit optiunea Early Cashout nu sunt luate in considerare. Promotia este valabila de 10 ori pentru fiecare utilizator, astfel putand primi freebeturi in valoare totala de 250 lei.

Despre freebet

Acesta trebuie folosit tot pentru meciurile de la US  Open. Freebetul este valabil timp de 7 zile din momentul creditarii, cota maxima la care poate fi folosit fiind 8.00. Cu alte cuvinte, profitul maxim dintr-un freebet este 175 lei, deoarece valoarea freebetului nu se crediteaza in cont in cazul unui pariu castigator. Fortuna este singura casa de pariuri care permite ca valoarea freebetului sa poata fi plasata pe mai multe pariuri, nu doar pe unul.

DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.