Cotele bombă pentru weekend sunt pregătite!

1

Ce săptămână profitabilă! Marți am avut o cotă specială de 18.00 câștigătoare fără emoții, miercuri o cotă de  8.00 foarte bună bifată, iar joi am avut parte de o cotă de 15.00 câștigătoare, deși nu foarte mulți au crezut în ea.

Începe weekendul și iată ce am descoperit. O cotă de 5.00 pentru sâmbătă, iar pentru duminică una de 30.00!

Sâmbătă ne îndreptăm privirile spre meciul pe care Barcelona îl va disputa la Eibar, iar extratereștrii trebuie să demonstreze că egalul cu Getafe a fost doar un accident. Totuși, cu o singură înfrângere în ultimele 9 etape și neînvinși în ultimele 4, oamenii lui Mendilibar promit să dea o replică puternică. Pentru acest meci cota specială este 5.00 în loc de 1.47, oferită de Betfair tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou prin butonul de mai jos și introduc codul ZFBNAX.

OBȚINE AICI COTA 5.00

Duminică avem meci mare în România, atât prin prisma rivalității echipelor care se vor înfrunta pe Arena Nțională, cât și prin situația punctelor puse în joc! FCSB se luptă la titlu, în timp ce dinamoviștii trag cu dinții de obținerea ultimului loc de play-off care este vizat de 4 echipe! Pentru acest meci, cota specială este 30.00 în loc de 2.20 și oferită de Betfair tuturor jucătorilor care își deschid un cont nou prin butonul de mai jos și introduc codul ZFBNAY.

OBȚINE AICI COTA 30.00

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.