Alege-ți cadoul! Biletul Etapei – Grup Premium – Masterclass pariuri sportive

0

E foarte simplu să adaugi valoare pariurilor tale și asta GRATUIT! Pentru că avem un partener de încredere, cea mai mare casă de pariuri din întreaga lume, BETFAIR!

Alege unul din cele 3 cadouri oferite

E SIMPLU: Dacă deschizi un cont nou la Betfair prin butonul de mai jos, pe lângă bonusul de bun-venit de până la 450 de lei oferit de Betfair, vei putea alege unul din cele 3 cadouri oferite de echipa noastră

DESCHIDE AICI CONT LA BETFAIR

1. ACCES PE VIAȚĂ ÎN GRUPUL PREMIUM

Înființat în Septembrie 2017, grupul Premium a generat profit constant membrilor, realizând 9/9 luni pe plus, ajungând deja la un profit de aproape 20.000 de lei cu mize flat de 100 de lei/pariu! Fără vorbăraie prea lungă, urmărește clipul de mai jos și vezi despre ce este vorba!

2. ACCES PE VIAȚĂ BILETUL ETAPEI (cote 10+)

Biletul Etapei este un proiect realizat în parteneriat cu anumiți colaboratori de-ai noștri din țară și străinătate și NU ESTE POSTAT pe niciun site sau rețea de socializare! Este livrat direct membrilor! Iar dacă ești amator de bilete cu mai multe meciuri combinate pe același cupon, iată mai jos un exemplu!

3. MASTERCLASS PARIURI SPORTIVE

Cătălin Mihalache este unul dintre puținii profesioniști din țară în materie de pariuri sportive, iar masterclass-ul lui te va învăța cum să folosești anumite arme cu care poți învinge casele de pariuri. Ai 34 de pagini în format A4 din care vei învăța cum abordează fenomenul cei care chiar trăiesc din pariuri sportive. Se livrează GRATUIT, prin poștă. Urmărește clipul de mai jos și vezi despre ce este vorba.

CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A OBȚINE CADOUL

  1. Deschizi un cont nou la Betfair, obligatoriu prin butonul de mai jos
  2. Efectuezi o depunere de minim 100 de lei în contul nou creat (sunt banii tăi, nu plătești nimănui nimic, îi poți retrage când vrei sau îi poți înmulți prin pariuri câștigătoare)
  3. Trimiți apoi un email pe adresa info@piatadeponturi.ro în care ne comunici adresa de email folosită la deschiderea noului cont și cadoul pentru care optezi
  4. În cazul în care dorești masterclassul, avem nevoie și de acresa completă pentru expedierea prin poștă
  5. După ce primim confirmarea celor de la Betfair, în maxim 3 zile lucrătoare, îți vom răspunde și îți vom livra cadoul

DESCHIDE AICI CONT  LA BETFAIR

*conturile deja active sau deschise prin alte surse nu se califică la promoție

*se iau în calcul doar conturile noi deschise la Betfair după data de 20 mai 2018, obligatoriu prin butoanele din acest articol

*un cont nou la Betfair poate opta pentru un singur cadou, la alegere, din cele 3 afișate

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.