3 cote fabuloase în acest weekend! Vezi meciurile

0

Se apropie un nou weekend plin de fotbal, iar noi am descoperit 3 cote fabuloase pe care nu ai voie să le ratezi sub nicio formă, pentru că aduc extra-valoare pariurilor tale!

Dacă nu ai deja un cont la Betfair, tocmai a dat norocul peste tine, pentru că cea mai mare casă de pariuri licențiată în România îți pune la dispoziție 3 cote mărite din care poți alege!

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont nou prin butonul aferent meciului pe care îl consideri cel mai sigur și vei primi cota afișată în loc de cota normală.

ATENȚIE: trebuie să folosești neapărat codul afișat după ce apeși butonul meciului.

SÂMBĂTĂ 25 AUGUST – COTA 30.00 – VALLADOLID vs BARCELONA

Barcelona a început ca din pușcă noul sezon, iar cota normală pentru victoria la Valladolid este de 1.16, dar tu poți paria la cota 30.00 apăsând butonul de mai jos.

<< VEZI AICI CODUL >>

DUMINICĂ 26 AUGUST – COTA 35.00 – VIITORUL vs FCSB

Viitorul lui Hagi scârțâie în acest debut de sezon, însă FCSB pare să își fi găsit ritmul și se anunță o candidată serioasă la titlu. Cota normală pentru victoria trupei lui Dică este 2.05, dar tu o poți juca la valoarea 35.00 doar prin butonul promoției.

<< VEZI AICI CODUL >>

LUNI 27 AUGUST – COTA 25.00 – MAN. UNITED vs TOTTENHAM

Unii din cei mai scumpi jucători din lume se vor înfrunta luni pe Old Trafford, iar în pole position vom avea golgetterul Campionatului Mondial, Harry Kane. Cota normală pentru minim 1 gol marcat în meci este de 1.07, dar tu poți paria la cota 25.00!

<< VEZI AICI CODUL >>

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.