Noutăți pentru pariori: BET365 în România?

0

Scandalul iscat acum 3 ani între ONJN și Bet365, cea mai mare casă de pariuri la nivel mondial, pare o poveste fără sfârșit, iar foarte mulți pariori din România așteaptă cu nerăbdare un final fericit, în care să poată paria din nou, legal, pe platforma lor.

Însă până atunci, pariorii trebuie să știe că EXISTĂ această casă de pariuri licențiată în România care se ridică la nivelul lui BET365 din multe puncte de vedere și le voi sublinia pe cele mai importante în cele ce urmează.

BONUS DE 500 DE LEI LA PARIURI

Orice nou parior care se înregistrează la casa de pariuri va primi un bonus de bun venit egal cu primul depozit până la valoare de 500 de lei. Simplu și eficient, practic la prima depunere îți dublezi din start banii!

<<INCASEAZA AICI BONUSUL DE 500 DE LEI>>

MIZA INAPOI LA 0-0 EXACT CA LA BET365

BET365 a introdus pe piață această metodă prin care jucătorii care plasează pariuri de tip PAUZĂ/FINAL sau Scor Corect își primesc banii înapoi dacă pierd pe un meci care se termină 0-0. Exact aceeași ofertă o are și această casă de pariuri, deci ai întotdeauna un ”colac de salvare”

AVANS DE 2 GOLURI LA FOTBAL ȘI 2 SETURI LA TENIS

Această ofertă este una pur și simplu fantastică! Orice meci de fotbal este câștigător dacă echipa pe care ai pariat conduce cu două goluri avans în meci, indiferent dacă este egalată sau pierde meciul! Această ofertă se aplică meciurilor din Champions League, Europa League, Premier League Anglia, Serie A Italia, Primera Divisin Spania, Bundesliga Germania și Liga 1 România.

În mod similar, la tenis, pentru turneele de Grand Slam Masculin, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce cu 2-0 la seturi, pariul este câștigător, chiar dacă acesta va pierde în final!

DESCHIDE CONT AICI ȘI JOACĂ

STREAMING LIVE LA SUTE DE MECIURI

Poți urmări de oriunde meciurile echipelor pe care pariezi, chiar și de pe telefonul mobil, pentru că vei avea parte de cele mai multe evenimente televizate din diferite sporturi precum fotbal, tenis, volei, handbal, baschet, badminton, polo pe apă, etc. Trebuie doar să verifici programul de streaming aici și să vezi dacă meciul tău este transmis.

BANII INAPOI LA UN SINGUR MECI PIERDUT

Dacă joci un bilet format din minim 5 meciuri la cote individuale de minim 1.65 din competițiile enumerate și pierzi la un singur meci, ai miza returnată, exact ca la BET365. Trebuie să verifici prin butonul de mai jos lista de competiții din sporturile care se califică la ofertă!

VEZI AICI LISTA DE MECIURI

CASH-OUT ȘI BONUS MULTIPLU

Opțiunea de Cash-Out a început să devină din ce în ce mai folosită de pariori, după ce a fost introdusă de BET365, astfel că o casă de pariuri respectabilă este obligată să ofere această posibilitate pariorilor. Diferența este că această casă de pariuri oferă posibilitatea de CASH-OUT chiar și la pariurile cu mai multe meciuri pe bilet, astfel că dacă ai câștigat deja câteva meciuri și nu vrei să mai stai cu emoții, poți face profit frumușel!

În plus, pentru fiecare meci în plus de pe bilet primești bonus care îți va mări câștigul final cu până la 50%, exact ca la BET365!

DESCHIDE CONT AICI

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.