Pariuri în sistem: MaxiKombi și Domino — învață să faci profit

0

Pariurile sunt mai mult decât un simplu joc de noroc, deoarece informațiile și strategiile de pariere au un rol mult mai important în această activitate.

Un parior serios este în permanență preocupat de strategii și sisteme noi care să fie profitabile pe termen lung, iar în acest articol vă voi prezenta două tipuri noi de pariuri în sistem perfecte pentru cei care vor să joace mai multe meciuri pe biletele lor.

Cele două sisteme de pariere sunt noi și unicat în România și au fost introduse de FORTUNA, odată cu lansarea noii platforme și se numesc DOMINO și MAXIKOMBI!

ATENȚIE: Cele două sisteme de pariuri se pot juca doar la FORTUNA ONLINE, iar dacă nu ai deja un cont, deschide unul nou chiar aici>>>

La FORTUNA ai singurul BONUS  din Romania de tip CASHBACK până la 300 de lei dacă pierzi primul pariu! Deschide un cont aici și încasează bonusul >>>

Faza tare la pariul DOMINO este că se pot alege între 2 și 70 de meciuri pe bilet, care se pot grupa în mai multe grupuri de pariuri! Grupurile de pariuri pot fi minim 2 și maxim 13.

Grupurile de pariuri sunt formate fie dintr-un singur meci, fie din mai multe, care funcționează ca bilete separate! Cu un singur click pe fiecare selecție în parte putem trimite meciul respectiv în ce grup dorim, iar grupurile de pariuri sunt numerotate cu litere de la A la M.

Mecanismul sistemului

Cel mai important este grupul de pariuri A, pentru că de la acesta pleacă efectul de Domino în câștiguri. Meciurile de pe grupul A trebuie să fie cumva cele mai sigure, cele în care pariorul are cea mai mare încredere. Dacă tot grupul A este pierzător, atunci tot sistemul este pierdut!

Dacă grupul A este câștigător, începe cea mai frumoasă parte! Câștigurile în efect Domino!

  • jumătate din Miza x Cota finala a grupului A ne intră în cont ca și câștig
  • cealaltă jumătate de câștig merge ca miză pentru grupul B

Dacă grupul B este pierzător, rămânem cu banii câștigați în urma grupului A.

Dacă grupul B este câștigător, iar primim în cont jumătate de câștig, iar jumătate merge ca miză la grupul C și tot așa, în funcție de câte grupuri de pariuri avem.

EXEMPLIFICARE MATEMATICĂ

În exemplul de mai sus avem 8 meciuri împărțite în 4 grupuri de pariuri A, B, C și D! Cota totală a grupului A este 3.27, iar miza de 50 de lei.

  • Dacă grupul A este câștigător avem 50×3.27=163.5 lei câștig, care se împart în 2 (81.75 lei ne intră în cont, deci avem deja profit, iar 81.75 lei se duc ca și miză pentru grupul B, care are o cotă de 2.64
  • Dacă grupul B este câștigător, avem 81.75×2.64=215.82 din care jumătate ne intră în cont și jumătate merg ca miză pe cel de-al treilea grup
  • deja avem un câștig de 81.75 de la grupul A și 107.91 de la grupul A+B, deci un total de 189.66, exact cum avem și în imagine
  • Dacă grupul C este pierzător, rămânem cu atât, dar dacă grupul C este verde, avem un nou câștig de 107.91×3.11=346.98 lei, din care 173.49 ne intră în cont și jumătate merg miză pe grupul D, care este format dintr-un singur meci

DESCHIDE UN CONT ACUM ȘI JOACĂ

La FORTUNA ai singurul BONUS  din Romania de tip CASHBACK până la 300 de lei dacă pierzi primul pariu! Deschide un cont aici și încasează bonusul >>>

Acest sistem este similar cu sitemul Domino, în ceea ce privește organizarea meciurilor în grupuri de pariere. Numărul maxim de meciuri este tot 70, iar numărul de grupuri este minim 2 și minim 13.

La MAXIKOMBI pariorul trebuie să aleagă un grup de pariuri, denumit grupul T, care este fix, sau DE BAZĂ. Toate meciurile cuprinse în acest grup T trebuie să fie câștigătoare!

Apoi, spre deosebire de pariul DOMINO, nu are importanță în ce ordine sunt puse celelalte grupuri de pariuri, pentru că se vor combina între ele la alegerea noastră.

EXEMPLIFICARE MATEMATICĂ

În biletul de mai jos am combinat meciurile în 4 grupuri, iar grupul de bază T este format din 2 meciuri, la cotă finală 2.09. Apoi celelalte 3 grupuri le-am combinat 1/3, 2/3 și 3/3 cu grupul de bază, rezultând astfel 7 combinații, iar sistemul celor de la Fortuna a calculat singur miza pe fiecare combinație în parte.

Astfel, dacă ar fi să câștigăm meciurile din grupul de bază și meciurile din grupul A, avem un câștig de 2.09×2.64×7.14 lei=39.29 lei

Dacă avem și grupul B câștigător, vom lua bani din 3 părți:

  • Grupul T x Grupul A = 39.29
  • Grupul T x Grupul B = 51.29
  • Grupul T x Grupul A x Grupul B = 135.21

TOTAL CÂȘTIG 225.28 dacă avem doar 3 grupuri câștigătoare din cele 4 pariate

Dacă iese și grupul C, avem câștigul maxim posibil de 840.86 de lei

DESCHIDE CONT AICI ȘI JOACĂ MAXIKOMBI

În concluzie, cele două sisteme pot fi foarte avantajoase pentru cei care au multe selecții de jucat și vor să câștige chiar dacă au meciuri pierdute.

În sistemul DOMINO profitul este asigurat dacă iese primul grup de pariuri, dar trebuie să fiți foarte inspirați în a le selecta în ordine. O idee foarte bună ar fi ca meciurile să fie jucate în funcție de ora de disputare, în ordine cronologică!

La sistemul MAXIKOMBI, nu mai depindem de ordinea biletelor, dar trebuie să fim atenți cu selectarea meciurilor din biletul de bază pentru a putea garanta câștigurile.

Pornește la drum cu un bonus FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ și joacă din banii casei de pariuri! Dacă deschizi un cont nou la Fortuna prin intermediul butonului de mai jos, primești banii înapoi de la primul pariu, dacă acesta este pierdut, în limita a 300 de Lei!

OBTINE BONUSUL AICI

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.