Cote explozive în primul weekend din 2019! Vezi codurile

0

Primul weekend din 2019 aduce și primele cote explozive de care pot profita pariorii care nu au încă un cont la Betfair, cea mai mare casă de pariuri din România.

COTA 40 DIN SPANIA

Duminică, liderul din La Liga, Barcelona, se deplasează la Getafe cu obiectivul clar de a-și adjudeca toate cele 3 puncte. În ultimele 13 partide directe, Barcelona nu a fost învinsă niciodată de Getafe!

Cota normală pentru victoria Barcelonei este 1.36, dar dacă nu ai cont deschis la BETFAIR, poți paria la cota 40.00 doar dacă deschizi un cont nou prin butonul de mai jos și folosești codul special!

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 40.00>>

COTA 35 DIN ANGLIA

Manchester United zburdă pe teren de la plecarea lui Mourinho! 4 victorii consecutive în Premier League, cu minim 2 goluri marcate per meci, iar sâmbătă 5 ianuarie, „diavolii roșii” dau piept cu Reading, penultima clasată din liga secundă, în FA Cup.

Cota normală pentru victoria lui Manchester United este 1.11, evident, toată lumea se așteaptă la o victorie lejeră, dar dacă nu ai cont deschis la BETFAIR, poți paria la cota 35.00 doar dacă deschizi un cont nou prin butonul de mai jos și folosești codul special al promoției.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 35.00>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.