Cum se câștigă foarte ușor bani din pariuri pe tenis

0

Prieteni, avem în față un sezon plin de pariuri pe tenis, care tocmai a început cu primul turneu de mare slam al anului, Australian Open. Sunt bani de făcut!

Mi-am făcut un pic de timp să împărtășesc și cu cei care sunt începători sau pur și simplu vor să învețe anumite metode speciale de a face bani din pariuri pe acest sport și am să vă dau 2 exemple cu bilete reale pe care le puteți vedea și aveți explicațiile mai jos.

PARIU 1 Betfair Exchange

PARIU 2 PE SPECIALE – BETANO

1. Câștiguri SIGURE INDIFERENT DE REZULTATUL MECIULUI la Betfair Exchange

Betfair este singura bursă de pariuri sportive din România, iar cu ajutorul Betfair Exchange:

  • se pot face bani foarte ușor
  • câștigi în doar câteva minute
  • câștigi indiferent de scorul final al meciului

Dacă nu știi cum funcționează pariurile în contrapartidă, poți privi tutorialele mele de pe Youtube, în care explic noțiunile de bază. Poți vedea tutorialele video aici >>>

Iar dacă vrei să înveți să stăpânești la perfecție acest tip de pariere, poți obține GRATUIT  singurul masterclass de pariuri sportive publicat în România, PUTEREA COTELOR. Aici poți obține masterclassul GRATUIT >>>>

După cum puteți vedea pe biletul meu, la meciul Simonei Halep am câștigat 250 de euro indiferent de cine câștiga meciul! Riscul meu a fost de doar 20 de euro și s-a dovedit a fi o alegere foarte bună! Practic, la 1-0 seturi și 3-0 la game-uri pentru Simona, am pariat e victoria adversarei la cotă 21, și aveam un posibil câștig de 420 de euro. Când Sofia Kenin a revenit în joc și a preluat conducerea, am decis să folosesc funcția de CASH-OUT și mi-am egalizat câștigul pe oricare din jucătoare. 250 de Euro profit curat! Astfel de situații se pot întâlni foarte des în tenis, mai ales la feminin și putem profita de ele la maxim doar cu Betfair Exchange. Din nou, alegerea a fost inspirată, pentru că totuși, Halep e nr 1 mondial și poate oricând să revină și să câștige meciul, așa cum s-a și întâmplat.

Deschide AICI  un cont nou la Betfair

2. Pariuri speciale la BETANO – cea mai diversificată ofertă din România

BETANO are cea mai diversificată ofertă pentru pariori, iar dacă privim un pic lucrurile „outside the box” putem face bănuți frumoși! La BETANO se poate paria pe mai multe linii de Over/Under la game-uri, dar și pe pariuri speciale la cote foarte bune, ca de exemplu:

  • să fie tie-break în meci – eu am prins cotă de 3+ pe bilet
  • număr de ași Over/Under
  • număr de duble greșeli Over/Under
  • scorul corect după primele 2, 4, 6 sau 8 game-uri

Eu zic că se poate câștiga foarte ușor la masculin pe scor corect 2-2 după primele 4 game-uri, mai ales acolo unde avem 2 jucători care servesc destul de bine, pentru că break-urile, de obicei, apar mai târziu, după ce obosesc un pic, nu? Pe biletul din acest articol am prins cota 1.75 și cota 1.80 fără emoții!

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO

P.S: Dacă deschizi un cont nou la una din cele două case de pariuri prin butoanele din acest articol, vei primi acces GRATUIT pe viață, în cel mai profitabil grup de pariuri PREMIUM din România, Cota2.ro (14 luni pe profit din 16, cu ROI 600%) Mai multe detalii aici>>>

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.