De două ori mai multe jocuri în cazinoul Betano!

0

Cazinoul Betano este în continuă dezvoltare! Numărul de jocuri video disponibile pe site-ul operatorului digital de pariuri și cazinou a depășit 100, și va continua să crească pe tot parcursul anului!

Lansări la nivel mondial, jocul anului 2018 și sloturile serialelor de top!

În seria de jocuri adăugate în cazinoul Betano se regăsește cel mai nou slot video creat de NetEnt: Strolling Staxx. Jocul a fost lansat la nivel mondial în acest an și este disponibil și în România!

DESCHIDE CONT AICI SI AI 500 DE LEI BONUS

Promoții zilnice în luna februarie

Luna îndrăgostiților este plină de promoții în cazinoul Betano! Turneul Weekend sălbatic a dat mii de Rotiri Gratuite în ianuarie și va continua în februarie. Începutul săptămânii va aduce, ca de obicei, Oferta de luni, care oferă gratuit o Rotire Norocoasă. Alături de cele două promoții obișnuite, altele noi vor aduce premii în Vegas. Rotiri Gratuite, Norocoase sau Jetoane de Aur vor putea fi câștigate de către clienții Betano în fiecare zi!

Lună importantă și pentru pariurile sportive: revine Liga Campionilor!

Pe lângă noutățile din cazinou, Betano se pregătește și de primăvara Ligii Campionilor. Faza optimilor va începe marți, 12 februarie, iar toate meciurile vor avea peste 1300 de pariuri pe meci și cote mărite! La fel de multe opțiuni de pariere vor fi disponibile și pentru Liga 1 Betano, dar și marile derby-uri din campionatele de top ale Europei!

INREGISTREAZA-TE GRATUIT LA BETANO

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.