Peste 60 de tipuri de pariuri pe marele meci Dinamo București-Sporting Lisabona!

0

Prieteni, e ziua marelui meci Dinamo București-Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor. E un meci special, deoarece învingătoarea va merge între cele mai bune 16 formații ale Europei în premieră. Returul începe de la 32-31 în favoarea lusitanilor, iar pentru acest meci Betano, una din cele mai importante case de pariuri din România, oferă peste 60 de tipuri de pariuri.

Avantajul de un gol al lui Sporting este unul fragil. Un gol nu înseamnă absolut nimic în handbal, așa că Dinamo are tot dreptul să spere că poate merge în optimile competiției. Se anunță o atmosferă fantastică astăzi în Sala „Dinamo”, peste 2000 de suporteri urmând să asiste la partidă. Victoria campioanei României are o cotă de 1.75 la Betano.

Tot din oferta Betano vine și recomandarea noastră. Portughezii practică un handbal modern și nu este exclus să înlocuiască portarul cu un al șaptelea jucător de semicerc. În plus, pe situațiile de inferioritate ambele echipă aplică aceeași strategie, de a înlocui portarul cu un jucător de semicerc. În aceste condiții, șansele ca un portar să marcheze astăzi sunt puțin mai ridicate decât de obicei. Betano oferă o cotă de 5.00 pentru oricare portar să înscrie astăzi.

VEZI AICI COTELE PENTRU CELE 60 DE PIEȚE OFERITE DE BETANO PE PARTIDA DINAMO BUCUREȘTI-SPORTING LISABONA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.