Cum poți prinde câștiguri mari la pariuri cu Bet Mentor

0

Cauți să dai lovitura cu mize mici și câștiguri mari la pariuri? Foarte puțini știu de noua funcție Bet Mentor lansată de BETANO, dar am să explic despre ce este vorba.

Dacă nu ai încă un cont la BETANO, deschide unul chiar aici și vei primi un bonus dublu la prima depunere până la 500 de Lei >>>

Bet Mentor este o funcție care îți permite să alegi suma pe care vrei să o pariezi și apoi să setezi suma pe care vrei să o câștigi, pe intervale!

De exemplu, poți seta o miză de 100 lei cu care vrei să câștigi între 10.000 și 50.000 de Lei

În acest caz, Bet Mentor îți sugerează un bilet format din cote care să te ajute să ai câștigul posibil pe care ți-l dorești! Toate cotele sunt selectate pe baza unor statistici care îți sunt prezentate înainte să plasezi biletul, iar dacă ești de acord cu ele, le poți adăuga pe bilet și le poți plasa cu un singur click.

Deschide aici un cont nou la Betano și joacă

Dacă nu ești de acord cu un anumit meci de pe bilet, poți apăsa butonul de refresh din dreptul său și îți va fi propus un alt meci de o cotă asemănătoare! Vezi imaginea de mai jos și vei observa cât de simplu este să creezi bilete care să fie conform așteptărilor tale în funcție de miză și de câștigul pe care îl dorești.

Înscrie-te aici la Betano și folosește Bet Mentor >>>

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.