Pariază ca un profesionist cu pachetul ALL-INCLUSIVE din martie

0

Până la finalul lunii martie pun la dispoziție un pachet ALL-INCLUSIVE pentru pariorii care doresc să devină mult mai profitabili pe termen lung!

În calitate de expert Betfair Exchange, am oferit ajutor pentru mii de pariori până acum și voi continua să o fac în continuare. Prin parteneriatul de succes pe care l-am construit cu singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, pot oferi pariorilor un pachet extrem de valoros și profitabil!

Ce conține pachetul ALL-INCLUSIVE

GRATUIT – Masterclass pariuri sportive PUTEREA COTELOR

Singurul masterclass de pariuri sportive publicat în România despre care s-au scris articole pe site-uri importante din România precum DigiSport, Business24 sau Agerpres

Masterclass-ul conține 10 strategii profitabile de pariere, dar și noțiuni de pariere avansată! Poți afla mai multe detalii aici!

GRATUIT – acces 30 de zile în grupul Business Tips

Cu 16 luni pe profit din 18 de la lansare și un Return on Investment de peste 500%, grupul Business Tips a oferit constant profit considerabil pariorilor care, pe lângă recomandările de pariere primesc și un staking plan foarte bine pus la punct! Află mai multe despre grupul Business Tips aici

GRATUIT – 450 de Lei la Betfair Sportsbook

În plus, vei primi și un bonus de 100% la prima depunere până la 450 de lei la deschiderea noului cont la Betfair prin intermediul acestui link dacă introduci codul ZSKW04

*Bonusul trebuie rulat de minim 4 ori la cote minime de 1.60

Cum primești pachetul ALL-INCLUSIVE

Pachetul ALL-INCLUSIVE se acordă exclusiv celor care își deschid un cont nou la BETFAIR și efectuează o primă depunere în valoare minimă de 100 de Lei. Conturile noi la Betfair trebuie deschise OBLIGATORIU prin butonul de mai jos, altfel nu se iau în considerare.

După deschiderea contului și efectuarea primei depuneri, trebuie să îmi trimiteți un email pe adresa catalin.mihalache@cota2.ro cu titlul Pachet ALL-Inclusive și să îmi comunicați emailul folosit la deschiderea noului cont, pentru a putea verifica.

În maxim 7 zile lucrătoare veți primi pe email un răspuns din partea mea cu indicațiile de acces în grup, dar și masterclassul în format PDF.

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.