Tottenham – Liverpool, ultimul bal! Profită de pariurile GRATUITE!

0

Alege-ți favorita în finala Ligii Campionilor cu pariurile gratuite de la Superbet!

Multe au început, doar două au mai rămas în cea mai puternică competiție intercluburi din lume. Tottenham și Liverpool își vor disputa sâmbătă, 1 iunie, trofeul Ligii Campionilor, ediția 2018-2019, iar partida stă pe un butoi cu pulbere. Madridul e asaltat de zeci de mii de britanici fanatici, iar meciul este așteptat cu sufletul la gură pe tot globul. Inclusiv în România! Și ca să fie totul și mai palpitant, Superbet îți oferă posibilitatea de a câștiga în agențiile sale numeroase pariuri gratuite în valoare de 10 lei pe care să le mizezi la partida de pe Wanda Metropolitano. Iar oferta de pariuri sportive pentru acest meci e foarte variată.

Au fost peste 90.000 la începutul campaniei, dar mai ai încă multe la dispoziție.

Intră acum în agențiile Superbet și prinde unul pentru finala Ligii Campionilor!

Ambele echipe au probleme de lot

Au trecut peste 3 săptămâni de la ultimul meci oficial jucat de Tottenham și de Liverpool în Premier League și deși așteptarea a părut mare, a fost până la urmă de bun augur. Atât Mauricio Pochettino, cât și Jurgen Klopp aveau nevoie de ea ca să încerce recuperarea unor staruri cu probleme medicale, și ambii sunt la limită. Harry Kane, Harry Winks, Davinson Sanchez și Jan Vertonghen, căzuți la datorie pe final de sezon, s-au antrenat normal în ultimele zile și cei de la Tottenham speră să-i poată folosi pe toți, dacă nu din primul minut, măcar pe parcurs. Și Liverpool tremură pentru două vedete, Naby Keita și Roberto Firmino, primul accidentat la returul cu Barcelona, care i-a afectat rău pe jucătorii de pariuri sportive, iar  brazilianul pierdut cu două luni în urmă, la un antrenament.

Ia pariul gratuit de la Superbet și mizează-l pe un gol al lui Firmino la o cotă foarte bună în oferta de pariuri sportive!

Liverpool atacă al 6-lea trofeu. Tottenham visează la primul

Pentru cei îndrăgostiți de statistici, absolut necesare și chiar decisive în pariurile sportive, trebuie să știți că cele două combatante abordează acest duel de pe poziții diferite. Teroetic, Tottenham nu ar trebui să aibă vreo șansă, dacă ar vorbi doar superstițiile. „Cormoranii” au șase Ligi ale Campionilor în vitrină, ultima câștigată la Istanbul în 2005, iar Tottenham niciuna. În plus, în ultimele două meciuri directe s-a impus Liverpool, cu același scor, 2-1. Firmino a marcat și pe Anfield, și în deplasare în poarta “pintenaților”, că tot vă propuneam mai sus acest pronostic, pe care îl găsiți și acum în oferta de pariuri sportive. Jurgen Klopp a mai pățit-o însă de două ori, în finalele din 2013 și 2018, ambele pierdute.

Doar în agențiile Superbet ai mii de pariuri gratuite în valoare de 10 lei.

Pune mâna pe un pariu gratuit și mizează-l pe finala Ligii Campionilor!

Festival de goluri la meciurile ambelor. Se marchează mult și la Madrid?

Unul dintre cele mai la îndemână pariuri pentru un astfel de meci este cel pe numărul de goluri marcate. Și dacă ne uităm la precedentele partide jucate de Tottenham și de Liverpool, totul pare și mai sigur. Pochettino și compania au avut o dublă cu Manchester City, în sferturi, în care s-au marcat 8 goluri, și o dublă în semifinale cu Ajax în care s-au marcat 6 goluri. Nici Liverpool nu a fost mai prejos și a făcut duble cu 7 goluri marcate în total atât în sfertul cu FC Porto, cât și în semifinala cu Barcelona. Liverpool – Tottenham s-a terminat la pariurile sportive cu 3+ și în ultimele două meciuri din Premier League.

Ia-ți pariul gratuit de la Superbet și pariază-l pe Total Goluri la finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.