Ia pariurile gratuite de la Superbet și folosește-le pe etapele 3 și 4 din preliminariile EURO 2020

0

Ne fuge de sub picioare și Euro 2020?

Ia pariurile gratuite de la Superbet și folosește-le pe etapele 3 și 4 din preliminariile turneului final de anul viitor!

 

România țintește a doua participare consecutivă la un Campionat European și lupta cu Spania, Suedia și Norvegia e în toi. După prezența din Franța 2016 nu avem voie să lipsim de la Europeanul aniversar din vara lui 2020, la care suntem co-organizatori, și încă avem lucrurile sub control. Tricolorii sunt la doar un punct de locul 2, calificant direct, iar cu șase puncte în dubla care urmează, cu Norvegia și Malta, ne apropie și mai mult de obiectivul suprem.

Iar Superbet ridică indicele barometric pentru emoție! Cel mai mare operator de pariuri sportive din România desfășoară în această perioadă o campanie unică. În oricare agenție de pariuri se pot câștiga aleatoriu și pe loc pariuri gratuite în valoare de 10 lei. Acestea pot fi folosite în oricare dintre cele peste 900 de locații Superbet din țară până pe 11 iunie inclusiv, pentru a putea fi fructificate la maximum etapele 3 și 4 din preliminariile Euro 2020.

 Ia-ți acum pariul gratuit de la Superbet și pariază-l pe preliminariile Euro 2020!

România se bate cu Nordul. La rând e Norvegia.

Runda cu numărul 3 din aceste preliminarii se dispută pe parcursul a două zile, vineri, 7 iunie și sâmbătă, 8 iunie. Evident, partida care ne interesează pe noi cel mai mult este cea de la Oslo, dintre Norvegia și România. Tricolorii au o înfrângere, 1-2 în Suedia, și o victorie, 4-1 cu Insulele Feroe, și încă sunt aproape de cele două țări scandinave. Cu acestea ne vom bate pentru locul 2, Spania părând că nu are de gând să facă concesii pentru primul loc. În oferta de pariuri sportive a Superbet se regăsesc toate cele 3 meciuri din grupa F, iar trupa lui Lars Lagerbäck e favorită clară în fața tricolorilor lui Cosmin Contra. Dacă sunteți însă optimiști că ne putem întoarce cu un scor bun de pe Ullevaal Stadion folosiți pariurile gratuite câștigate la Superbet și mizați-le pe un succes al oaspeților la o cotă excelentă.

 Prinde pariul gratuit și mizează-l pe o victorie a României în Norvegia în oricare agenție Superbet!

Se anunță războaie” la Podgorica și Konya

În etapa a 3-a mai sunt și alte partide tensionate, pe viață și pe moarte, care fac ca pariurile gratuite de la Superbet să pice la țanc. În grupa A, Muntenegru și Kosovo se vor confrunta la Podgorica și știm cu toții ce fel de scântei se aprind la meciurile dintre foste componente ale Iugoslaviei. Gazdele sunt favorite la pariuri sportive cu o cotă excelentă pentru o victorie scontată care să le ducă în spatele Angliei, spre Euro 2020. Apoi, în grupa H e derby mare, Turcia urmând să primească vizita Franței la Konya, cele două ocupând primele locuri, la egalitate de puncte. Campionii mondiali în exercițiu sunt favoriții agențiilor de pariuri, dar nu la o cotă derizorie, ba dimpotrivă.

Câștigă pariurile gratuite de la Superbet și mizează-le în agenții pe derby-urile etapei a 3-a din preliminariile Euro 2020!

Spania – Suedia și Italia – Bosnia, derby-urile etapei a 4-a

Luni și marți, pe 10 și 11 iunie, pariorii au la dispoziție ultimele două zile în care pot câștiga și folosi în agenții pariurile gratuite de la Superbet. Exact la aceste date se desfășoară etapa a 4-a din preliminariile Euro 2020 și jucătorii au în oferta de pariuri sportive 25 de partide pe care să le combine cum vor ei în speranța unui câștig de senzație. Printre meciurile pe care se pot miza cei 10 lei câștigați la Superbet sub forma de pariu gratuit se află și Spania – Suedia, unul dintre capetele de afiș ale rundei. Partida ne interesează direct pentru că o victorie a ibericilor îi poate ține pe loc pe nordici, iar 3 puncte teoretic sigure ale noastre cu Malta urmând să ne apropie de locul 2. Foarte interesantă va fi și întâlnirea de la Torino, dintre Italia și Bosnia & Herțegovina, „Squadra Azzurra” nemaifiind dispusă să facă concesii nimănui după ce a ratat incredibil CM 2018.

Joacă pariurile gratuite de la Superbet pe cele 25 de partide din etapa a 4-a a calificărilor pentru Euro 2020!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.