5 motive STRONG pentru care VREI să folosești Exchange de la Betfair

0

Dacă nu știai, BETFAIR EXCHANGE este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume și SINGURA bursă de pariuri sportive licențiată și în România, adică pe care te poți juca legal, fără grijă!

Dacă nu știi cum funcționează BETFAIR EXCHANGE, sau cum fac băieții deștepți bani pe bursa de pariuri sportive INDIFERENT de rezultatul final al unui meci, te pot ajuta să înveți, pentru că m-am pus în slujba semenilor mei și am realizat o mulțime de tutoriale video în care am explicat pe larg totul, cu exemple reale, din care să înțeleagă chiar și începătorii.

👉VEZI AICI TUTORIALELE VIDEO DE PE CANALUL MEU DE YOUTUBE


Piesa de rezistență? Masterclass-ul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR

Da, este cel mai puternic tool de educare al pariorilor din România în materie de Betfair Exchange, cu exemple și strategii pe care le poți aplica imediat! 34 de pagini A4 pline de informații profitabile!

👉Ce mai aștepți? Obține masterclass-ul GRATIS AICI!


5 motive să joci pe Betfair Exchange

1) Poți câștiga INDIFERENT de rezultatul final

Sună prea bine ca să fie adevărat? Dar să știi că ăsta e adevărul! Poți câștiga bani INDIFERENT de rezultatul final al unui meci pe care ai pariat și asta în doar câteva minute! Urmărește dovezile video din tutorialele mele sau aruncă o privire pe imaginea de mai jos 👇 Am zeci de astfel de exemple! CUM e posibil? Doar pe Betfair Exchange poți face TRADING SPORTIV, adică poți cumpăra o cotă la un preț mic și o poți vinde apoi la un preț mult mai mare! Sună complicat? Nu e deloc! Citește masterclass-ul și ai să vezi ce simplu este!


2) Câștiguri NELIMITATEpentru că NU joci împotriva casei de pariuri

Problema numărul 1 a pariorilor profitabili este aceea că le sunt limitate mizele și câștigurile pe termen lung, deoarece casele de pariuri nu prea au nevoie de clienți care să le ia banii. Ai pățit și tu asta? Atunci știi depsre ce vorbesc…nu ai pățit-o încă? Înseamnă că nu ai câștigat cine știe ce…

La Betfair Exchange NU vei fi niciodată limitat, pentru că NU joci împotriva unei case de pariuri, ci joci împotriva altor jucători care bagă bani pe bursă, iar pariul tău va fi împotriva lor!

Obține un PARIU GRATIS de 150 de Lei pe EXCHANGE


3) Cele mai mari cote – GARANTAT

Este logic, absolut TOATE casele de pariuri își aplică o marjă de profit din care câștigă pe termen lung. De ceea vei găsi în cel mai fericit caz cote de 1.87 cu 1.87 pentru Peste sau Sub la total goluri, în cazul în care șansele sunt egale. Pe Betfair Exchange vei avea 2.00 cu 2.00 cum e și normal, pentru că joci împotriva altor jucători și nu are cine să-și aplice marja de profit! FAIR TRADE!

Primul pariu e MOKA (150 de Lei) INREGISTREAZĂ-TE!


4) Îți stabilești singur CE COTE VREI

Poate că victoria unei echipe este cotată la 1.70 și ai vrea să pariezi pe ea, dar nu crezi că va fi un meci așa ușor și consoderi că merită să pariezi doar la o valoare de 2.00 sau mai mult! NO PROBLEM! Pe Betfair Exchange îți plasezi miza în piața respectivă și setezi ca pariul tău să fie tranzacționat la valoarea pe care o dorești! Simplu și la obiect.

🔥 Află mai multe despre cum să calculezi procentajul de reușită exprimat de cote și cum să găsești singur VALUE BETS din masterclass-ul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR


5) Ai CASH-OUT 4 x 4

Singurul loc unde ai la dispoziție 4 tipuri de Cash-out este Betfair Exchange! Poți face Cash-Out parțial, asigurându-ți un mic profit, pentru a nu mai risca nimic și a lăsa o altă parte din miză să curgă, sau poți face Cash-Out automat, iar astfel pui mâna pe bani atunci când profitul ajunge la o valoare pe care o setezi singur!

Alocă 4 minute din viața ta și urmărește video de mai jos 👇 pentru a înțelege cum poți câștiga foarte simplu folosind cele 4 tipuri de Cash-Out de pe Betfair Exchange!

👉Deschide ACUM un cont la Betfair Exchange și ai primul pariu GRATUIT de 150 de Lei👈


TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.