EXCLUSIV: Obține 2 cadouri TARI cu Betfair Exchange

0

Dacă nu știai, BETFAIR EXCHANGE este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume și SINGURA bursă de pariuri sportive licențiată și în România, adică pe care te poți juca legal, fără grijă!


Dacă NU ai încă un cont deschis la BETFAIR, acum este momentul să o faci, pentru că poți obține 2 cadouri în exclusivitate prin intermediul nostru!

DESCHIDE AICI CONT NOU LA BETFAIR


436 de Euro profit INDIFERENT de rezultatul final

Sună prea bine ca să fie adevărat? Dar să știi că ăsta e adevărul! Poți câștiga bani INDIFERENT de rezultatul final al unui meci pe care ai pariat și asta în doar câteva minute!  Aruncă o privire pe imaginea de mai jos 👇 Există zeci de astfel de exemple! CUM e posibil? Doar pe Betfair Exchange poți face TRADING SPORTIV, adică poți cumpăra o cotă la un preț mic și o poți vinde apoi la un preț mult mai mare! Sună complicat? Nu e deloc! Citește masterclass-ul PUTEREA COTELOR și ai să vezi ce simplu este!


CADOU 1: 150 de lei GRATIS, FĂRĂ RULAJ

Betfair îți oferă un prim pariu GRATUIT în valoare de 150 de Lei pe care să-l folosești pe Exchange în primele 7 zile de la deschiderea contului.

E simplu: dacă pierzi, primești banii înapoi CASH, fără condiții de rulaj!

OBȚINE AICI 150 DE LEI FĂRĂ RULAJ


CADOU 2: Masterclass pariuri sportive GRATIS

Toți jucătorii noi care își deschid cont la Betfair Exchange și vor să facă pasul spre bursa pariurilor sportive vor primi un cadou suplimentar care să le fie de folos în cariera de pariori profitabili.

Singurul masterclass de pariuri sportive publicat în România: PUTEREA COTELOR

  • cum se câștigă la pariuri INDIFERENT de rezultat
  • cel mai tare tool de educare a pariorilor
  • 10 strategii de pariere explicate matematic și cu studii de caz
  • Exchange betting – noțiuni introductive și strategii LIVE și Pre-Match
  • pariuri în Handicap Asiatic explicate în detaliu
  • cum se calculează cotele
  • cum descoperi singur un value-bet

*Masterclassul PUTEREA COTELOR se acordă GRATUIT doar jucătorilor care deschid conturi noi la Betfair, obligatoriu prin butoanele din acest articol, după data de 1 septembrie 2019!

*După efectuarea primei depuneri în valoare de minim 100 de lei, trimiteți un email cu username-ul folosit la deschiderea contului la Betfair pe adresa catalin.mihalache[@]cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT NOU LA BETFAIR


Cele mai mari cote GARANTAT

Este logic, absolut TOATE casele de pariuri își aplică o marjă de profit din care câștigă pe termen lung. De ceea vei găsi în cel mai fericit caz cote de 1.87 cu 1.87 pentru Peste sau Sub la total goluri, în cazul în care șansele sunt egale. Pe Betfair Exchange vei avea 2.00 cu 2.00 cum e și normal, pentru că joci împotriva altor jucători și nu are cine să-și aplice marja de profit! FAIR TRADE!

Primul pariu e MOKA (150 DE LEI) ÎNREGISTREAZĂ-TE!


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.