Duel aprig în Liga 1! Vezi surprizele pregătite de Superbet pentru partida FCSB-Dinamo!

0

Sâmbătă seară, cu începere de la ora 20:30, toți ochii sunt îndreptați către către partida FCSB-Dinamo București. Cele două reprezentante ale capitalei în Liga 1 se întâlnesc față în față pentru a 14-a oară, însă e pentru prima oară când ambele formații traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al rezultatelor.

SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe marcatori, cornere, cartonașe, precum și alte momente importante ale meciului și ofertă SuperLive (cote mărite pentru cele mai populare pariuri care se pun în timpul desfășurării meciului) – totul special pentru această întâlnire. Deschide ACUM un cont Superbet!

Orice bilet single sau combo cu cel puțin 20 Lei miză și cotă peste 1.5, câștigător sau necâștigător pus la Superbet, îți poate aduce premii in bani la tragerile la sorți din promoția Superbet #CastiguriDeCampion. Înscrie-ți biletele tale care îndeplinesc această condiție pe pagina promotii.superbet.ro

Poți înscrie biletele puse în agențiile Superbet, pe site-ul Superbet.ro și aplicația Superbet care poate fi descărcată și instalată gratuit din pagina superbetmobile.ro

Premiile care se acordă sunt de 1.000 Euro pe zi, 5.000 Euro pe săptămână și 20.000 Euro – Marele Premiu, la extragerea din 28 Octombrie!

Poți încasa banii cash în agențiile Superbet, sau prin transfer bancar pe cardul tău!

Așa cum spuneam, e al 14-lea meci direct dintre cele două echipe, iar bilanțul este egal: 3 victorii FCSB, 7 remize și 3 victorii Dinamo. Deși obișnuite cu locurile fruntașe, atât FCSB, cât și Dinamo, ocupă în acest moment poziții de play-out. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă e pe 9, cu 14 puncte, iar Dinamo o poziție mai jos și cu un punct în minus. Statistica este însă nefavorabilă celor două echipe: FCSB e pe locul 10 în clasamentul partidelor disputate pe teren propriu, iar Dinamo pe 12 în clasamentul întâlnirilor susținute în deplasare.

5 octombrie, zi specială pentru „câini”

Partida dintre FCSB și Dinamo București are loc pe 5 octombrie, o zi de tristă amintire pentru „câini”. În aceeași zi, în urmă cu 19 ani, căpitanul Cătălin Hîldan ne părăsea pentru totdeauna în urma unui atac de cord, în timpul unui amical susținut la Oltenița.

Am avut goluri în ambele porți în 10 din ultimele 11 întâlniri directe, iar ultimul 0-0 s-a înregistrat în august 2015, tot pe Arena Națională. Totodată, pariul PsF X a fost bifat în 7 din ultimele 10 meciuri, iar ultimele trei dispute s-au terminat la egalitate. Ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului a avut loc în 2011.

Click aici pentru a vedea oferta completă pe partida FCSB-Dinamo București!

ECHIPE PROBABILE

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planici, Panțâru – Oaidă, Ovidiu Popescu, Florin Tănase – Dennis Man, Gnohere, Florinel Coman.

DINAMO: Piscitelli – Denis Ciobotariu, Puljici, Mihai Popescu, Corbu – Mrzljak, Filip – Moldoveanu, Nistor, Neicuțescu – Montini.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.