Spectacol în Ploiești! Vezi ce ofertă a pregătit Superbet la partida România U21-Ucraina U21!

0

Echipa națională U21, care ne-a făcut să trăim din nou cu sufletul la gură meciurile de fotbal, se întoarce pe teren propriu pentru un meci oficial. Mulți dintre jucătorii care au evoluat însă la Euro nu se mai regăsesc și astăzi în lotul lui Mirel Rădoi, dar avem o nouă echipă talentată, deși startul acestei campanii a fost negativ.

România face parte dintr-o grupă de calificare în care se mai regăsesc Danemarca, Ucraina, Irlanda de Nord, Finlanda și Malta. Prima dintre ele ne-a învins deja, 2-1 în urmă cu o lună, în deplasare, într-un meci în care Florinel Coman a ratat un penalty în prelungiri.

Deschide acum un cont Superbet și pariază pe partida România U21-Ucraina U21!

Următorul adversar este Ucraina, campioana mondială U20, titlu adjudecat în această vară. Este totodată un bun prilej de revanșă pentru generația 1998 a României, deoarece ucrainenii ne-au eliminat în urmă cu doi ani din cursa spre Euro, deși am avut meciul în mână! A fost atunci 1-2, ex-sovieticii egalând în minutul 84 și marcând golul victoriei în prelungiri!

Consultă oferta Superbet existentă pentru partida România U21-Ucraina U21!

Euro U21 din 2021 va fi primul cu 16 participante. Ungaria și Slovacia sunt calificate direct. Echipele care se vor clasa pe locul 1 în fiecare dintre cele 9 grupe se califică direct. Tot direct se califică și cea mai bine clasată echipă în topul echipelor de pe locul 2. Celelalte 8 echipe de pe pozițile secunde vor juca baraj în dublă manșă.

Lotul României U21 pentru dubla cu Ucraina & Irlanda de Nord:
Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)
Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș) Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)
Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege / Belgia)

Downloadează acum aplicația Superbet!

După meciul cu Ucraina, România U21 va întâlni luni 14 Octombrie naționala U21 a Irlandei de Nord, într-un meci care va începe la ora 20:30 și se va juca la voluntari pe stadionul Anghel Iordănescu.

Pariază la Superbet și participă în campania #CastiguriDeCampion! Poți câștiga suplimentar 1.000 Euro net/zilnic, 5.000 Euro net -premiul săptămânii și 20.000 Euro – Marele premiu! Înscrie zilnic biletele de +20 Lei miză și cotă totală de +1.5 puse în agențiile Superbet, pe site-ul Superbet.ro și aplicația Superbet pe promotii.superbet.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.