Restart în preliminariile Euro 2020! Surprize pregătite de Superbet!

0

Prieteni, în curând începe o nouă etapă a preliminariilor Euro 2020, iar Superbet a pregătit o serie de surprize pentru clienții săi. Iată cum poți profita de aceste oferte pregătite, citind acest articol.

50 de partide internaționale sunt programate în perioada 10-15 octombrie. Belgia se poate califica matematic printr-o victorie în fața celor de la San Marino, în această seară, în timp ce Anglia merge la turneul final dacă învinge în Cehia. De asemenea, Ucraina are nevoie de patru puncte cu Lituania și Portugalia pentru a se califica și ea.

Belgia, Spania, Italia și Anglia sunt echipele cu 100% victorii în actuala campanie. Media de goluri pe meci în actualele Preliminarii: 3.23. 67% meciuri 3+ (over 2.5) / 37% meciuri 0-2 (under 2.5)

Deschide acum un cont Superbet!

La Euro 2020 se califică primele 2 clasate din fiecare grupă. Vor mai exista 4 locuri la turneul final, locuri care vor fi câștigate în cele 4 Play-offs din Liga Națiunilor (meciurile se vod disputa în sistem Final Four: semifinale urmate de finală. UEFA a pus la dispoziția fanilor în urmă cu câteva zile un simulator (https://www.uefa.com/european-qualifiers/simulator/) care arată cine joacă în acest moment în Play Off-urile din Liga Națiunilor. România nu este printre echipe. Pentru Tricolori, varianta cea mai sigură este calificarea directă, din grupa F.

Europeanul din vara viitoare e primul la care țara gazdă nu e calificată din oficiu. Turneul final va aniversa 60 de ani de la prima ediție și va fi găzduit de 12 orașe: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sankt Petersburg.

Bucureștiul va găzdui 3 meciuri din grupa C (celelalte 3 urmând a fi găzduite de Amsterdam) și un meci din optimile de finală.

Consultă oferta Superbet existentă pentru partidele din preliminariile Euro 2020!

Superbet oferă pentru nouă din întâlnirile programate internaționale cote cu marjă 0 (profit potențial 100% pentru jucător) pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2). Acestea sunt următoarele:
Joi 21:45 Olanda-Irlanda de Nord
Vineri 21:45 Cehia-Anglia & Islanda-Franța
Sâmbătă 19:00 Feroe-România & 21:45 Italia-Grecia
Duminică 21:45 Țara Galilor-Croația
Luni 21:45 Bulgaria-Anglia & Lituania-Serbia
Marți 21:45 România-Norvegia

Downloadează acum aplicația Superbet!

În plus, Superbet a pregătit pariuri speciale pe marcatori, cornere, cartonașe galbene și alte momente ale meciului pentru fiecare meci din preliminarii!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.