Premii in valoare de 63.000 euro oferite de Superbet clientilor sai! Afla cum poti castiga si tu!

0

Superbet, una din cele mai importante case de pariuri din Romania, vine cu surprize mari pentru pariori. Timp de o luna, Superbet premiaza biletele jucate de clientii sai! Cum? Simplu!

Superbet deruleaza in perioada 30 septembrie – 27 octombrie o campanie numita “Castiguri de Campion”, in care acorda premii in bani in valoare de 300.000 lei (63.000 euro). In total sunt oferite 32 de premii, acordate in urma unor trageri la sorti organizate zilnic.

Pe durata celor 28 de zile de campanie se acorda cate un premiu de 1000 de euro, iar saptamanal au loc trei extrageri cu premii in valoare de 5000 de euro! Conditiile de participare sunt simple, in tombola intra toate biletele plasate pe sport cu o valoare de minimum 20 de lei si cu o cota de minim 1,50.

Exista 3 moduri simple de inscriere a biletelor în tombola: pe site-ul dedicat promotiei, www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit in toate retelele de telefonie, sau prin intermediul aplicatiei de mobil a Superbet, Sports App. Premiile saptamanale si premiul cel mare – in valoare de 20.000 euro, acordat pe 28 octombrie – vor fi extrase de actorul de comedie, Dan Badea, și fostul mare fotbalist al României, Rica Raducanu, in 4 show-uri găzduite de o agentie Superbet din București.

Detalii despre campanie, de la rezultatele extragerilor zilnice, premii, castigatori și regulament, poți consulta pe site-ul www.promotii.superbet.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.