TRADINGUL în pariuri sportive pe înțelesul tuturor – exemple reale

0

Articol publicat în colaborare cu www.betcash.ro

Poate că ai mai auzit de „trading”. Sau de tranzacționare. Termenul este mai mult folosit pe piața financiară, în special pe bursa de valori. Poate că ceea ce urmează să citești este nou pentru tine. Dar poate fi șansa ta de a descoperi oportunități noi de câștig din pariuri sportive.

Ai ocazia să faci trading pe sporturile preferate chiar și în România. Betfair Exchange este platforma care găzduiește astfel de tranzacții între pariori. Trading-ul se poate face exclusiv în cadrul pariurilor exchange, aspect ce se datorează posibilității de pariere „back & lay” (pro și contra).


În ce constă trading-ul?

Această modalitate de pariere este nucleul pariurilor exchange. Ideea care stă la bază este: „cumpără ieftin și vinde scump”.

Pe bursa de valori se cumpără și se vând produse, servicii și altele. Pe bursa de pariuri se tranzacționează meciuri. Se cumpără o cotă la un anumit preț, apoi se vinde. Preferabil ar fi să respecți regula de bază.

Partea plăcută este că nu te interesează cine câștigă meciul. Tu poți face profit indiferent de rezulatul final.

Deschide ACUM un cont nou pe Betfair Exchange și ai primul pariu GRATUIT de 150 de Lei! CLICK AICI >>>


Cine poate face trading?

Tradingul este pentru oricine. Dacă ai experiență în domeniul pariurilor sportive, sigur te vei descurca.


Exemplu de trading

Să luăm drept exemplu meciul dintre Italia U21 și Islanda U21.

Au trecut 22 minute de la începutul meciului…

Plasăm un pariu de tip Lay (contra) pe egal la prețul de 3.70. Este același lucru cu plasarea unui pariu șansă dublă 1 sau 2.

Ar trebui să arate astfel: posibil profit 93.60 € pe victoria gazdelor sau a oaspeților. Risc 270 € pe egal.

După doar 9 minute de așteptare, Italia U21 înscrie primul gol. Scorul este 1-0 acum. Cota pentru egal a crescut la o valoare mai mare de 7, suficient pentru a face trading.

Plasăm un pariu de tip Back (PRO) pe egal la cota de 7.80 imediat după gol.

În acest moment avem un profit de 49.20 €, indiferent de rezultatul final. Nu ne interesează dacă Italia U21 este egalată și nici măcar dacă pierde. Noi deja ne-am încasat profitul.

Deschide ACUM un cont nou pe Betfair Exchange și ai primul pariu GRATUIT de 150 de Lei! CLICK AICI >>>


Concluzia

Acesta este cel mai banal mod de a face profit din trading. Am „cumpărat” o cotă de 3.70 și am „vândut-o” când a crescut la prețul de 7.80. Am băgat banii în buzunar și am trecut la un alt meci. Toată treaba a fost făcută în 9 minute.

Tot ce trebuie să-ți amintești despre trading este regula de bază. Pariul lay la cotă mică, urmat de pariul back la o cotă mai mare. Sau pariu back, urmat de pariu lay. Tu decizi. Odată ce vei începe să faci trading va deveni mult mai clar.

Deschide ACUM un cont nou pe Betfair Exchange și ai primul pariu GRATUIT de 150 de Lei! CLICK AICI >>>


STRATEGII de trading

De la apariția bursei de pariuri sportive Betfair Exchange, foarte mulți pariori au devenit traderi profesioniști și au dezvoltat strategii foarte profitabile atât Pre-match cât și Live. În România a fost publicat un singur masterclass de pariuri sportive, Puterea Cotelor, care conține 10 strategii de trading pe care le poți pune în aplicare imediat și pe care îl poți obține GRATUIT în format PDF.

OBȚINE AICI MASTERCLASSUL GRATUIT

 

Dacă ești interesat de pariurile exchange îți recomand și articolele de pe www.betcash.ro. Aici vei găsi lecții și informații gratuite care te pot ajuta să tranzacționezi pe Betfair Exchnage.


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.