Cum se face Scalpingul cu risc minim pe Betfair Exchange

0

Articol publicat în colaborare cu www.betcash.ro

Scalping-ul este una dintre cele mai interesante modalități de trading. Aceasta este utilizată, de regulă, pe piețele financiare. Este folosită într-o manieră similară în cadrul pariurilor pe BETFAIR EXCHANGE. singura bursă de pariuri sportive licențiată în România.

DESCHIDE AICI un cont nou la Betfair Exchange și vei primi un PARIU GRATUIT de 150 de Lei

Scalping-ul este o tehnică de trading care presupune tranzacționarea mișcărilor mici de preț. Ideea de bază este aceeași: cumpără ieftin și vinde scump. 


Scalping înainte de începutul partidei

Dacă vrei siguranță, trebuie să încerci scalping-ul înainte de meci. Cotele fluctuează foarte lent, iar direcția este uneori mai mult decât previzibilă.

Să luăm drept exemplu un meci din Liga 1…

Cu 5 zile înainte de meci, cota pentru victoria Craiovei în meciul cu Sepsi era în jur de 2.00.

În aceeași zi, cota a scăzut la 1.95, apoi la 1.91. Ba mai mult, cota a scăzut chiar până la 1.69 deoarece Sepsi a încasat două cartonașe roșii în prima repriză a meciului de la Viitorul și se știa că vor avea minim 2 jucători suspendați, unul dintre ei fiind chiar fundașul central Răzvan Tincu.  Iar cu o zi înainte de a începe partida, cota a fluctuat între 1.75 și 1.80.

Am speculat această evidentă cădere de cote și am plasat un Pariu BACK pe victoria Craiovei la cotă de 2.02 respectiv 2 și am ieșit din piață la foarte scurt timp plasând un pariu de tip LAY pe victoria Craiovei la 1.95 și 1.91.

REZULTATUL: un profit de 84 de EURO cu risc aproape 0, cu 4 zile înainte de startul meciului. PROFIT INDIFERENT DE REZULTAT! Este adevărat că reprezintă un profit de 3.6% raportat la miza inițială, dar cel mai important este faptul că miza inițială nu s-a aflat nicio secundă sub influența vreunui factor de risc, deoarece era evident că acea cotă va scădea. Profitul putea fi și mai mare dacă așteptam să ieșim din piață la cota 1.70, dar pentru asta există o nouă funcționalitate pusă la dispoziție de Betfair Exchange, și anume Cash-Out-ul parțial, pe care l-am explicat în detaliu în acest tutorial video!

DESCHIDE AICI un cont la Betfair Exchange


Scalping LIVE

Alegem un meci în desfășurare. Apoi alegem o piață unde cota va fluctua în funcție de timpul scurs din meci. Observăm că jocul este lent așa că intrăm pe piața sub/peste 2.5 goluri. Echipele de abia ce au ieșit de la vestiare și nu par să fi intrat prea energic în meci. Considerăm că nu se va înscrie prea curând. Așa că pariem BACK 1.000 € pe sub 2.5 goluri la cota de 1.86 disponibilă (am prins și puțin din 1.87). Era minutul 3’.

Imediat, plasăm un pariu LAY pe sub 2.5 goluri la o cotă mai mică. Eu am ales 1.78 și am setat miza astfel încât să am același profit indiferent de rezultat (hedging). Am lăsat pariul în așteptare și va fi confirmat când cota va ajunge la acel preț.

Nici nu am intrat bine în minutul 6’ că profitul s-a „instalat”. Un scalping reușit ne-a adus un profit de 44 € (net) în doar 3 minute! Indiferent de rezultatul meciului.

Și un alt exemplu de scalping pe piața sub/peste 1.5 goluri în care am stat puțin mai mult de 1 minut, timp în care era o accidentare, nimic nu ne putea deranja.

Există totuși riscul ca în puținele minute în care suntem intrați în piață să se marcheze, iar în acest caz cotele vor crește, ceea ce înseamnă că vom fi nevoiți să ieșim din piață cu o pierdere, dar nu cu toată suma, depinde când vine golul. Un risc există, dar nu pierdem toți banii expuși!

DESCHIDE AICI un cont la Betfair Exchange


Scalping cu adrenalină

Căutăm bine o cotă foarte mică, dar care este în creștere. Cota de peste 0.5 goluri la început de meci este, de regulă, între 1.01 și 1.15. Odată cu trecerea timpului, aceasta va crește, în cazul în care meciul nu are un ritm prea alert. Plasăm un pariu LAY peste 0.5 goluri @ 1.13 cu miza de 10.000 € (chiar dacă nu îi ai). După cum deja ar trebui să știi, riscul tău este mult mai mic, de doar 1.300 €! De atâția bani avem nevoie în cont.

Imediat după ce pariul este plasat, lansăm un pariu pe o cotă mai mare astfel încât să ai profit garantat. Eu am mers pe cota cea mai apropiată. Practic, am cumpărat la prețul de 1.13 și am vândut la 1.14

Un profit de 82 € în doar 4 minute. (6.3% profit)

ATENȚIE: în acest caz, riscul este mai mare și anume: în cazul în care se înscrie în intervalul de timp în care suntem cu banii în piață, pierdem toată suma! Evident, cazurile acestea sunt destul de rare, DAR…există! Eu am pățit-o de câteva ori 🙂

DESCHIDE AICI un cont nou la Betfair Exchange


Deschide un cont nou la Betfair Exchange folosind butonul de mai jos și, pe lângă pariul gratuit de 150 de Lei pe care îl vei primi din partea Betfair, vei primi din partea mea, absolut GRATUIT, singurul masterclass de pariuri sportive publicat în România, PUTEREA COTELOR:

 

  • 34 de pagini A4 pline cu informații profitabile
  • 10 strategii de pariere explicate matematic și cu studii de caz
  • Exchange betting – noțiuni introductive și strategii LIVE și Pre-Match
  • pariuri în Handicap Asiatic explicate în detaliu
  • cum se calculează cotele
  • cum descoperi singur un value-bet

Pentru a primi GRATUIT masterclassul trebuie să deschizi un cont nou la Betfair, dar obligatoriu prin butonul de mai jos, dacă ai deja cont la Betfair, nu te califici la promoție. După ce deschizi contul și rulezi minim 100 de Lei (20 de Euro), trimite-mi un mesaj AICI.

DESCHIDE AICI cont nou la Betfair


 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.