Obține un Mega-Bonus și 200 de Rotiri GRATUITE

0

Începe anul în forță și profită de un BONUS generos care vine la pachet cu până la 200 de rotiri GRATUITE oferite de PUBLICWIN tuturor jucătorilor noi. Este singurul operator care oferă jucătorilor Bonus atât la pariuri sportive cât și la cazino online, practic primești 2 bonusuri la pachet!


CÂND obții bonus + rotiri gratuite

Doar în perioada 1 – 14 Februarie 2020 poți profita de această ofertă promoțională care vine ca o mănușă pentru jucătorii pasionați atât de pariurile sportive, cât și de jocurile de casino

OBȚINE OFERTA AICI


CUM obții bonus 1000 de Lei + 200 rotiri gratuite

La prima depunere în noul cont PublicWin pe care l-ai deschis, vei primi din partea casei un BONUS de 100% pentru pariuri sportive până la suma de 1000 de Lei cu cerință de rulaj X1 pe un bilet format din minim 6 evenimente la cotă 1.30.

„Cele mai multe case de pariuri îți cer să rulezi bonusul de minim 5 ori la cote de minim 1.80 sau chiar mai mult! La Publicwin trebuie să rulezi bonusul o singură dată, la cotă minimă 1.30 pe bilet!!! Mi s-a părut pomană curată!„

COSMIN T., parior online

OBȚINE AICI BONUSUL PUBLICWIN


Dacă prima ta depunere va avea loc în perioada 1 și 14 februarie, pe lângă bonusul de la pariuri, vei beneficia și de un număr de rotiri gratuite în funcție de valoarea depunerii:

– depune minim* 100 lei  si vei primi 20 Rotiri Gratuite!
– depune minim* 250 lei si vei primi 50 Rotiri Gratuite!
– depune minim* 500 lei si vei primi 100 Rotiri Gratuite!
– depune minim* 1000 lei si vei primi 200 Rotiri Gratuite!

OBȚINE AICI BONUSUL + ROTIRILE

Rotirile GRATUITE se vor activa în în maxim 48 de ore de la efectuarea depunerii și vor putea fi utilizate la jocul FLAMING HOT pentru o perioadă de maxim 72 de ore.

Castigurile survenite in urma utilizarii Rundelor Gratuite nu au conditie de rulaj, acestea intrand direct in soldul contului de joc. Practic, câștigurile în bani de pe urma rotirilor pot fi apoi utilizate la activarea Bonusului pentru pariuri!!!

*Nu se vor cumula depunerile efectuate in toata perioada, ci se va tine cont doar de valoarea primei depuneri in contul de joc.

Exemplu:

1. daca prima depunere in contul de joc este de 50 lei nu se vor acorda rotiri gratuite, ci doar bonusul de 100% de Bun Venit

2. dacă valoarea primei depuneri este situată între oricare dintre intervalele mai sus mentionate, se va lua ca referință, limita inferioară. La o depunere de 240 lei se vor acorda 20 Runde Gratuite; la o suma depusa de 251 lei se vor acorda 50 Runde Gratuite;

OBȚINE AICI BONUSUL + ROTIRILE


100% BONUS DE BUN VENIT LA PARIURI

Dupa acceptarea Bonusului de Bun Venit oferit la prima depunere in contul de joc, acesta se va regasi in sectiunea ” BONUS INACTIV”.

Bonusul se va activa automat in urma plasarii de pariuri cu bani reali.
Pentru activarea bonusului trebuie indeplinite simultan mai multe conditii in timpul plasarii de pariuri cu bani reali pentru evenimente prematch sau live:

  • rulaj o singura data;
  • cota minima per eveniment pariat 1.30;
  • minim 5 evenimente pe bilet.

Conditiile aferente fiecarui bonus se pot vizualiza in sectiunea ” Bonusurile mele”.
In momentul plasarii unui pariu cu bani reali, daca sunt indeplinite conditiile mai sus mentionate,  se va activa o parte din bonusul inactiv, reprezentand 50% din suma pariata.

Exemplu: Daca plasati un pariu de 100 lei, pe minim 5 evenimente avand cota minima 1.30 per eveniment, din bonusul inactiv disponibil, va fi activat automat 50 lei ca si bonus.

Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.

Pentru a vizualiza termenii si conditiile de acordare si utilizare a bonusurilor accesati link-ul urmator: https://publicwin.ro/support/rules.aspx?page=bonus

OBȚINE AICI BONUSUL + ROTIRILE


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.