Jocuri NOI, câștiguri HOT pentru tine! Bonus surpriză pentru jucători

0

BETANO, unul dintre cei mai mari si importanti operatori de jocuri de noroc din Romania a lansat recent numai putin de 5 jocuri noi in oferta de cazinou. Este vorba despre bine-cunoscutele sloturi EGT:

  • Burning Hot
  • Hot&Cash
  • Inca Gold II
  • Kashmir Gold
  • The Story of Alexander

Ce este EGT?

EGT este o companie cunoscuta pe plan mondial in lumea cazinourilor online, aceasta evidentiindu-se prin calitatea, diversitatea si cantitatea produselor. Euro Games Technology (EGT) a fost si este extrem de selectiva in alegerea unui partener care sa-i distribuie serviciile. De aceea, Betano, operator ce pune la dispozitie utilizatorilor softuri EGT, este un cazinou licentiat si reprezinta un mediu sigur de distractie. Sloturile EGT sunt cele mai populare din Romania si aduc cele mai bune venituri 🔥🔥🔥

Înregistrează-te AICI la Betano


Toate cele 5 jocuri noi lansate recent de BETANO pot fi gasite in sectiunea ”VEGAS”, carea a atins o borna impresionanta de 410 Sloturi Video. Aici ne putem delecta si cu 36 de Jackpot-uri, dar si 21 de Jocuri de masa.

Deasemenea, BETANO mai are si o sectiune de ”CAZINOU” unde regasim numai putin de 58 de Sloturi Video, 26 de Jackpot-uri si 14 Jocuri de masa. Daca credeai ca surprizele se opresc aici, ei bine te-ai inselat. Betano a lansat de ceva timp mese exclusive de Ruleta, BlackJack si Poker pentru iubitorii de Jocuri LIVE.

Intră în joc cu Betano si CÂȘTIGĂ


De ce sa alegi Betano daca esti un pasionat al jocurilor de noroc?

E simplu! Betano este un operator licentiat, gama de jocuri este una foarte larga, iar clientul are foarte multe optiuni.

Bonusurile si promotiile adresate atat clientilor noi, cat si celor fideli sunt foarte numeroase, iar cazinoul  este foarte performant si optimizat pentru mobil si tableta.

În plus, dacă îți deschizi un cont nou la BETANO, te vei bucura de un BONUS DE BUN VENIT în valoare de 100% din valoarea primei depuneri, până la 500 de Lei!

OBȚINE AICI un Bonus de 500 de Lei la BETANO


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.