Cea mai PUTERNICĂ metodă de pariere cu RISC MINIM

0

Ok, din capul locului vă spun că acest articol NU este potrivit pentru cei care vor să joace la pariuri sportive! Acest articol este potrivit doar pentru cei care vor SĂ FACĂ BANI din pariuri sportive, nu doar să joace!

Casele de pariuri cu siguranță nu vor fi încântate că vă explic astfel de trickuri, dar asta-i viața! Noi, pariorii, cu armele noastre, casele cu armele lor!

Cum poți ciupi peste 4000 de lei din banii caselor de pariuri cu risc minim?

Ideea este foarte simplă! Această metodă se numește Matched Betting și este practicată peste tot în lume de pariorii inteligenți, cu scopul de a converti bonusurile oferite de casele de pariuri online, în bani reali, cu risc minim!

Persoanele care se încadrează în această categorie de pariori sunt denumiți în limbaj de specialitate Bonus Hunters (vânători de bonusuri) și în general nu sunt priviți cu ochi buni de către casele de pariuri 😀

Practic, vei deschide cont la toate casele de pariuri care îți oferă Bonus la înregistrare, vei paria Bonusul pe o selecție, iar în Betfair Exchange vei paria aceeași sumă din bani reali pe rezultatul opus! SIMPLU ca Bună Ziua: Pariezi 500 de Lei BANI BONUS pe victoria gazdelor, de exemplu, iar în Exchange pariezi că nu vor câștiga gazdele! Pierzi banii bonus și câștigi bani reali! Acesta este obiectivul!


Ce trebuie să știi înainte de a te apuca să ciuruiești casele

Pentru a putea să faci matched-betting este nevoie să ai cunoștințe elementare despre Betfair Exchange, adică ce înseamnă un pariu PRO și ce înseamnă un pariu CONTRA!

Pariul PRO (Back), cel pe fond albastru, este ca un pariu clasic, adică pariezi că acel eveniment SE VA ÎNTÂMPLA.

Pariul CONTRA (Lay), cel pe fond roz, înseamnă că acel eveniment NU SE VA ÎNTÂMPLA! Mai exact, în exemplul de mai jos, dacă plasăm un pariu CONTRA pe Atalanta, la cota 1.73, vom câștiga banii dacă Atalanta, nu câștigă meciul, e logic pentru oricine are minim 2 neuroni activi.

Fig. 1 – Cote Atalanta vs Valencia în Betfair Exchange

Foarte important: Dacă plasezi un pariu de tip CONTRA pe Atalanta, cu miza de 1000 de Lei, riscul de 1000 de lei este al celui care vrea să plaseze un pariu de tip PRO! Riscul celui care pariază CONTRA la cota 1.73 este de doar 730 de Lei! Practic, atunci când pariezi CONTRA, te comporți ca și o casă de pariuri, asta-i șmecheria.


Să trecem la treabă: CASH IN!

Bun, ca să pornești de la 0, iată ce trebuie să faci:

Peste 4000 de Lei CASH te așteaptă

După ce ți-ai pregătit conturile și ai studiat la fiecare casă de pariuri online din această listă care sunt condițiile de rulaj ale bonusului de bun venit, te apuci de treabă!

De exemplu, în imaginea 2 ai cotele de la Betano pentru meciul dintre Atalanta și Valencia. Betano oferă un Bonus de 100% la prima depunere în valoare de până la 500 de Lei! Asta înseamnă că dacă depui 300 de Lei, vei primi 300 din partea casei și vei avea 600 în cont! Dacă depui 500, vei avea 1000 în cont! Dacă depui 600 primești maxim 500 de la Betano, deci ar fi inteligent să depui fix 500 de Lei!

Fig 2. – cote Atalanta vs Valencia la Betano

👉DESCHIDE AICI CONT LA BETANO ȘI IA BONUSUL DE 500 DE LEI INSTANT👈

Bun, ai deschis cont la Betano, ai depus, ți-au dat bonusul, ai 1000 de Lei, ideal este să-i pierzi și să-i câștigi în Betfair Exchange. Practic muți banii dintr-o casă în alta, doar că vei băga din propriul buzunar 500 pe o parte și vei scoate 1000 pe cealaltă parte.

Să luăm exemplul acestui meci pe piața de 1-X-2. E doar un exemplu, poți alege orice altă piață cum ar fi goluri Over/Under, ambele marchează, etc! Practic vei miza 1000 de lei pe victoria Atalantei la cotă 1.71 în Betano și vei miza în Exchange 1000 de Lei pe un pariu CONTRA victoriei Atalantei, ai prins șpilul? Dacă Atalanta va pierde, ai obținut 1000 de Lei profit în Exchange pe acest pariu, iar ținând cont că 500 sunt depunerea ta de la Betano și 500 Bonusul, ai bifat un profit curat de 500 de lei în balanța ta de bani reali din Betfair, fără niciun risc! Dacă Atalanta va câștiga, vei avea 1710 lei în Betano și ai pierdut 730 în Exchange, deci va trebui să găsești alte pariuri ulterioare prin care să pierzi banii din Betano și să-i trimiți în balanța din Betfair 😉


Următoarea victimă

După ce ai mutat bonusul de la Betano în Betfair, treci la următoarea casă! Să zicem că este Superbet, care oferă un Bonus de 500 de Lei în 3 tranșe la primele 3 depuneri: 100 cu 200 și iar 200! Depui 100, primești bonus, muți tot în Exchange. Depui iar în Superbet, muți iar depozitul și bonusul în Exchange și tot așa.

Când vine vorba de Superbet, vei observa că la acest meci se poate face chiar și SURE-BETTING, pentru că valoarea cotei pe solist la Atalanta este mai mare decât cota diponibilă pe pariu CONTRA în Exchange, un caz destul de rar, dar de care profită cei care fac arbitraj în pariuri sportive. Practic, în acest exemplu, dacă pariem 100.000 de Lei pe victoria Atalantei la Superbet putem câștiga un profit de 75.000 dacă bate. Plasăm tot 100.000 CONTRA în Betfair la 1.73 și riscăm 73.000! Vom avea 2.000 de Lei profit indiferent de rezultatul acestui meci, fără să riscăm nimic!

Fig. 3 – Cote Atalanta vs Valencia în Superbet

👉DESCHIDE AICI CONT LA SUPERBET ȘI IA BONUSUL DE 500 DE LEI 👈


Ce trebuie să ai în vedere pe termen lung

Trebuie să ai în vedere că Betfair Exchange percepe un comision de 6.5% doar din profit la pariurile câștigate, deci vei pierde overall un mic procent din valoarea totală a bonusurilor.

Apoi mai trebuie să ai în vedere că nu vei putea face acest lucru între două case de pariuri oarecare, cum ar fi Superbet și Betano, pentru că, dacă ajungi la valori mari ale mizelor, casele de pariuri îți vor limita contul și apoi va fi mult mai greu să muți 2000 de lei, de exemplu, prin pariuri de miză maximă 20 de Lei.

Betfair Exchange este singurul loc unde contul tău de jucător NU VA FI LIMITAT niciodată, deoarece acolo pariezi împotriva altor jucători, nu împotriva casei de pariuri! Practic, cu cât câștigi tu mai mult pe Exchange, cu atât va câștiga și Betfair mai mult din comisionul pe profit! PAM-PAM! E singurul loc unde poți avea un Win-Win situation cu o casă de pariuri!

După ce vei deschide conturi și vei hali bonusurile de la toate aceste case de pariuri online licențiate în România, vei ajunge la un capăt de drum, la fundul sacului cum s-ar spune…așa că vei avea nevoie de un prieten, o rudă etc pe care vei dori să deschizi iar conturi și să mai dai o tură prin acest circuit din care poți strânge minim 4000 de Lei fără risc! Trebuie să ai în vedere că e posibil să nu primești bonusul de bun venit dacă deschizi contul de pe același I.P, sau aceeași adresă de domiciliu.

OBȚINE DE AICI BONUSURILE CASELOR LICENȚIATE


 Ia-le banii, ce mai aștepți?

În încheiere, îți doresc spor la treabă și spor la bani! Această metodă nu este o noutate, dar pentru unii pariori începători poate fi un articol extrem de util. Dacă te-a ajutat cu ceva acest articol și îl consideri util pentru planurile tale de viitor, în semn de apreciere pentru munca depusă, poți deschide conturi la toate casele de pariuri prin lista disponibilă AICI!

Multă baftă și spor la bani îți doresc!


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.