Bonusuri și oferte BETANO în luna mai

0

Stai acasă, joacă în cazinourile online și ia-le banii! Pe Betano, luna mai îți poate aduce 500 de lei și 500 de Rotiri Gratuite fără rulaj la înregistrare; Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur sau bani cash, fără condiții de rulaj, cu ofertele zilnice. În plus, trivia live de fotbal în zilele de duminică, luni și marți!

Bonus la prima depunere: 500 de lei și 500 de Rotiri Gratuite la Age of the Gods fără rulaj!

OBȚINE AICI bonusul și rotirile GRATIS


PACHET BONUS FULL EXPERIENCE

Înregistrează-te pe Betano folosind butonul de mai jos și depune minim 100 de lei pentru a primi din partea operatorului următoarele cadouri:

  • 100% Bonus la prima depuenre până la 500 de Lei
  • 40 de Free Spins la jocul Book of Dead
  • 4 Free Bets la pariuri sportive
  • 4 Golden Chips la cazino Live

OBȚINE AICI cadourile


OFERTELE ZILNICE

Oferta de luni: Până la 200 lei cash dacă pierzi la Novomatic. Joci orice slot vrei de la Novomatic și, dacă la finalul zilei ești pe minus, în ziua următoare iei înapoi o parte din bani.

Oferta de marți: 20 de Rotiri Gratuite la Book of Dead. Joacă cel puțin 200 de lei la orice slot Play’n Go și în următoarea zi ai Rotirile Gratuite, fără condiții de rulaj.

Oferta de marți la Ruletă: Numărul Norocos, oferta e valabilă doar la mesele PlayTech de ruletă. Pariază pe numărul corespondent zilei din calendar (de exemplu, pe 5 mai pariază pe 5 la ruletă) și, dacă iese, pe lângă câștigul normal primești și un Jeton de Aur de 20 de lei, pe care-l folosești fără condiții de rulaj. Poți lua cel mult 3 Jetoane de Aur într-o zi.

Oferta de miercuri: Până la 50 de Rotiri Gratuite la Great Blue Jackpot. Joacă 300 de lei la sloturile PlayTech și iei instant 20 de Rotiri, iar dacă mai joci încă 450 de lei primești alte 30 de Rotiri.

Oferta de joi: 100 de lei cash dacă depui și joci sloturi EGT. Depune 500 de lei și joacă-i la sloturile EGT într-o zi de joi pentru un bonus cash de 50 de lei sau depune și joacă 1.000 pentru 100 de lei.

Oferta de joi în Cazinoul Live: Până la 100 de lei cash dacă pierzi la mesele Evolution. Joacă la orice masă Evolution din cazinoul live și, dacă la finalul zilei ești pe minus, în ziua următoare iei înapoi o parte din bani.

Oferta de vineri: Până la 50 de Rotiri Gratuite la Gladiator Jackpot. Joacă 300 de lei la sloturile PlayTech și iei instant 20 de Rotiri, iar dacă mai joci încă 450 de lei primești alte 30 de Rotiri.

Oferta de sâmbătă: Jetoane de Aur de 200 de lei la Blackjack. Joacă la mesele PlayTech de Blackjack și, în funcție de câți bani mizezi în total, primești între 1 și 4 Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 50 de lei.

Oferta de duminică: Jetoane de Aur de 80 de lei la Ruletă. Joacă la mesele PlayTech de Ruletă și, în funcție de câți bani mizezi în total, primești între 1 și 4 Jetoane de Aur, fiecare în valoare de 20 de lei.

ÎNREGISTREAZĂ-TE la Betano AICI


În fiecare duminică, luni și marți: Câștigă Jetoane de Aur fără rulaj la Trivia Live. De la 21:30 ai o sesiune de trivia în cazinoul live cu 10 întrebări cu variante de răspuns și, dacă răspunzi corect la toate, iei o parte din totalul Jetoanelor de Aur în valoare de 5.000 de lei. Premiile totale sunt împărțite către toți câștigătorii.

Oferta specială la sloturile Pragmatic: Maratonul Premiilor Pragmatic. Joacă sloturile lor și, la întâmplare, poți primi un bonus în joc. Campania este operată direct de furnizor, la nivel global.

În plus, Betano adaugă 1-2 promoții speciale de o singură zi. De exemplu, pe 1 mai au dat 20 de Rotiri Gratuite la Hot Chilli către toți utilizatorii, fără vreo cerință de depunere sau de rulaj! Fiți pe fază și urmăriți articolele zilnice de pe site-ul nostru unde vom anunța ofertele de la cazinourile online în fiecare zi!

JOACĂ la Betano cu bonus și rotiri gratis

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.