Cum poți trosni o cotă mare cu 150 de Lei pariu fără risc

0

Îi invidiez pe cei care NU au încă un cont deschis la Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariur sportive din lume! DE CE? Pentru că pot da lovitura cu risc 0! CUM? Foarte simplu! Voi explica mai jos 👇

150 de Lei pariu FĂRĂ RISC

Toți jucătorii care își deschid un cont nou pe Betfair beneficiază de un pariu fără risc de 150 de Lei prin oferta specială acordată pentru cititorii site-ului nostru. Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să vă deschideți cont la Betfair apăsând pe linkul de mai jos, iar atunci când completați datele contului, trebuie să introduceți codul promoțional EXCN30.

După deschiderea contului, primul pariu pe care îl veți plasa în Exchange trebuie să aibă o miză de până la 150 de Ron, iar în cazul în care este pierdut, banii sunt creditați înapoi în cont de către Betfair, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. Practic banii sunt înapoiați cash, nu sub formă de bonus.

Încasează AICI pariul FĂRĂ RISC


TIPS & TRICKS – Folosește o cotă mare

În condițiile în care Betfair nu a impus condiții de limite de cote, vă recomand să fiți băieți deștepți și să plasați primul pariu la cote cât mai mari, deoarece nu riscați nimic! Așadar, merită o încercare pe un meci Pauză/Final la cotă 30+, sau pe un scor corect, sau, de ce nu, pe multe goluri. Cine știe…poate îl câștigați!

Foarte important de știut faptul că dacă primul pariu plasat pe Exchange este câștigător, atunci nu veți mai primi nimic de la Betfair.

În aceste condiții, faceți voi calculele și vedeți dacă nu am dreptate și merită din plin să plasați primul vostru pariu pe EXCHANGE la o cotă cât mai mare, decât să îl plasați, spre exemplu, la o cotă de 1.50 și să vă alegeți doar cu 75 de Lei profit…nu?

Înregistrează-te AICI la Betfair Exchange


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.