Pariu GRATIS fără depunere, oferit zilnic în contul tău

0

Betfair a lansat o promoție prin care poți obține zilnic un pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE. Campania este valabilă până în ziua finalei Ligii Campionilor, 23 august, iar noi te învățăm cum te poți bucura de ea.

Visul oricărui parior e să poată plasa bilete fără să umble la propriul buzunar. Betfair vine în întâmpinarea acestei dorințe și oferă, zilnic, 5 lei numai buni de jucat. Acceptarea bonsului e simplă ca bună ziua, iar noi îți vom explica toți pașii:

• Trebuie doar să te loghezi în contul tău de Betfair verificat și să accesezi pagina promoției. Dacă nu ai deja un cont la Betfair Sportsbook, CLICK AICI și în 2 minute e rezolvat

• Dai click apoi pe butonul „Revendică”, iar bonusul în valoare de 5 lei îți este activat instant;

• Suma trebuie jucată în decurs de 24 de ore de la activare, pentru a nu-și pierde valabilitate;

• Bonusul poate fi folosit pe orice sport din secțiunea Sportsbook.

NU UITA: Dacă îți deschizi un cont nou la Betfair, primești din partea casei 500 de Lei BONUS, pe lângă cel zilnic FĂRĂ DEPUNERE!!!

Click AICI și DESCHIDE CONT


Există condiții pentru acordarea bonusului?

Promoția Betfair este destinată tututor clienților din România care au un cont verificat, care au efectuat cel puțin o depunere de la deschiderea contului, indiferent de an, lună, perioadă, și care au plasat un pariu, indiferent de sumă, în ultimele 365 de zile. Așadar, condițiile sunt stabilite astfel încât toată lumea să se poată bucura de bonus.

Mai e ceva de știut despre promoția Betfair?

Un detaliu important este că bonusul în valoare de 5 lei este valabil în fiecare zi. Nu expiră după ce ați acceptat oferta în prima zi. Suma va fi disponibilă pe seacțiunea Sportsbook și poate fi pariată pe evenimente single, pe bilete combinate, indiferent de cota finală. Suma pe care ați pariat-o nu va fi returnată cu câștigul final.

Încă un amănunt atractiv. Suma câștigată este în bani reali, nu sub formă de bonus, și nu necesită nicio condiție de reluare.

Deschide AICI cont la BETFAIR


 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.