Bayern Munchen vs. Atl. Madrid, 3 mai 2016

0

Returul semifinalei de Champions League de pe Allianz Arena va fi unul de foc. Rezultatul din meciul tur la capătul căruia Atletico a terminat victorios 1-0, mă duce cu gândul fix la sfertul de finală împotriva Barcelonei. Parcă am un deja-vu, doar că episoadele serialului sunt puse tocmai invers. Atletico reușește să se impună fără gol primit pe propriul teren, ceea ce s-a întâmplat în returul sfertului de finală cu Barcelona. Dacă urmăm analogia, Atletico urmează să se califice înscriind un gol în deplasare? Un gol care ar face misiunea nemților una extrem de dificilă, dacă nu imposibilă..

Bayern are un stil de joc asemănător Barcelonei, bazat pe posesie superioară adversarului, asta ne e foarte clar. Singura diferență este că Bayern folosește și un număr 9, un vârf consacrat, în persoana lui Lewandowski…și, evident, nu îl are pe Messi 🙂

Atletico este cel mai bun exemplu al disciplinei defensive duse la extrem al fotbalului contemporan. Mulți folosesc celebra expresie: bagă autobaza în poartă. Se poate…dar iată că Simeone a reușit prin acest stil de joc extrem de disciplinat să anihileze rând pe rând granzii Europei. În competiția internă este singura echipă care s-a luat la trântă cu Real și Barcelona în ultimii ani, reușind chiar să câștige titlul pe Nou Camp. În Champions League au fost la câteva minute de a ridica trofeul acum 2 ani..

În ceea ce privește confruntarea de astăzi, în mintea mea se derulează următorul scenariu. Bayern va ”încăleca” din startul partidei adversarul, obligați fiind să înscrie. Atletico va face ce știe mai bine, îi va bloca spațiile colosului german, încercând să lovească pe contraatac prin viteziștii Torres sau Griezmann.

Absenți 

Bayern nu se va putea baza pe Badstuber și Robben, ambii accidentați, în timp de de la Atletico va lipsi cu siguranță Tiago, iar Godin este incert, însă cu șanse mari de recuperare până la ora meciului.

Echipe probabile 

Bayern:  Neuer–Alaba, Martinez, Boateng, Lahm–Alonso, Vidal–D. Costa, Ribery, Muller–Lewandowski

Atletico: Oblak–F. Luis, Gimenez, Godin, Juanfran–S. Niguez, Gabi, Fernandez, Koke–Griezmann, Torres

Predicții 

Oferta este foarte bună pentru un gol înscris în această seară de Atletico. Valoarea cotelor pe un singur gol marcat de oaspeți este în jurul lui 1.85, ceea ce depășeșste cu mult riscul pe o victorie a lui Bayern, evident favorita serii, cotată la 1.65. Așadar, recomandarea principală este gol înscris de Atletico la cote minime de 1.85.

Pentru amatorii de cote mai mari merită încercată varianta victorie Bayern și ambele echipe înscriu la valori minime de 2.50.

foto: sport.de

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.