Baschet: Steaua CSM Eximbank vs. BC Mureș, 4 mai 2016

0

Meciul de astăzi este primul al semifinalei dintre cele două combatante. Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 partide, primele două fiind programate astăzi și vineri la București, următoarele două la Târgu Mureș, iar decisivul, dacă va mai fi cazul, se va desfășura în capitală.

Steaua a terminat prima fază a sezonului regulat pe 3, iar cea de-a doua fază pe prima poziție, o performanță remarcabilă pentru roș-albaștri. Structura competițională din acest sezon a suferit modificări, după terminarea sezonului regulat, primele 6 clasate au jucat între ele în faza a doua, iar ultimele 6 au jucat în același sistem de grupă, miza fiind primele două locuri, respectiv 7 și 8, care asigurau calificarea în paly-off.

În sferturi Steaua a trecut destul de greu de Dinamo, echipă nou-promovată, dar care a reușit să prindă play-off-ul de pe poziția a 8-a. Scorul general al întâlnirilor a fost 3-1 pentru Steaua, cu 3 dintre meciuri dramatice terminate la diferență de 2, 3, respectiv 4 puncte.

De cealaltă parte, BC Mureș a trecut de SCMU Craiova în 3 partide. Au terminat prima fază a sezonului regulat pe 4 și cea de-a doua pe 5.

În întâlnirile directe din acest sezon BC Mureș s-a impus o singură dată, în timp ce Steaua a câștigat celelalte 3, una din ele după prelungiri.Pentru Steaua oamenii cheie vor fi Marko Marinovic și Porter Troupe, în timp ce armele ”ardelenilor” sunt Ousmane Barro, Goran Martinic și Goran Gajovic.

Să nu uităm ca tot BC Mureș a eliminat Steaua anul trecut, din aceeași fază a competiției, semifinale, urmând să fie învinși în finală de Asesoft.

Predicții 

Meciul de astăzi va fi unul foarte echilibrat, în ciuda dezechilibrului creat de bookmakeri. Chiar dacă Steaua pornește favorită prin prisma întâlnirilor directe din acest sezon și a poziției ocupate în clasament la finele sezonului regulat, evoluțiile roș-albaștrilor în sferturi în fața lui Dinamo au dat semne de oboseală.

Victoria Stelei este cotată la 1.40, iar riscul este prea mare pentru o cotă atât de mică. BC Mureș este cotată la 2.90, o valoare care  avantajează pariorul.

De asemenea, recomand BC Mureș +3,5 la o cotă de 1.90 (BC Mureș nu pierde la mai mult de 4 puncte diferență).

Spor la bani!

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.